19 / 04 / 2024

mimar filiz bıldır

mimar filiz bıldır

Dore Mimarlık’ın kurucusu Filiz Bıldır kimdir? Filiz Bıldır Dore Mimarlık’ı ne zaman kurdu? Mimar Filiz Bıldır, hangi işlere imza attı? İşte Mimar Filiz Bıldır'ın biyografisi...

Filiz Bıldır Hollandalı ortakla otel zinciri kuruyor!

Irak'ın yıkıma uğrayan kentlerinden Basra'da otelden havalimanına, hastaneden üniversiteye bir çok yapıda imzası bulunan Dore Mimarlık'ın patronu Filiz Bıldır, Türkiye'de Hollandalılarla ortak otel zincirine imza atmaya hazırlanıyor...

Irak, Filiz Bıldır ile yeniden hayat buluyor!

Rejim değişikliğinden sonra Irak’ın en çok yıkıma uğrayan kentlerinden olan Basra, bir Türk mimarlık şirketi ile deyim yerinde ise yeniden hayat buluyor...

İstanbul'da sismik boşluk riski! Marmara'da 244 yıldır enerji birikiyor! Uzman isim büyük İstanbul depremini açıkladı! 

Orta Marmara'da tam 244 yıldır enerji biriktiğini belirten Prof. Dr. Süleyman Pampal, Kahramanmaraş'taki 7.7 büyüklüğündeki depremlerin sismik boşlukta olduğunu söyleyerek özellikle İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 11 ili yerle bir eden sismik boşluk İstanbul'u da vuracak mı?

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Dore Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dore Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Bıldır tarafından kuruldu.

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Lavandula Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Lavandula Otel İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Bıldır tarafından kuruldu.

Binali Yıldırım: Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürtmeyiz!

Kocamustafapaşa Meydanı'nda esnaf ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,

Büyükçekmece'de 20 yıldır yat limanı sorunu var!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece'de 20 yıldır devam eden yat limanı sorunu olduğuna dikkat çekti.

Binali Yıldırım: İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptık!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptıklarını söyledi.

Yıldırım Kule, Hollanda Büyükelçiliği'ne ev sahipliği yapacak!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, 6 Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile 11 yıllık kiralama protokolü imzalandığını söyledi...

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir adayı Binali Yıldırım!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım oldu. Açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arjantin dönüşü yapılacak

Yıldırım Belediyesi'nin 2019 bütçesi 472 milyon 750 bin TL!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında 2019 yılı performans programı ve mali bütçesi konuşuldu.

mimar filiz bıldır Haberi

mimar filiz bıldır

Filiz Bıldır kimdir?

Filiz Bıldır, 1973 yılı Balıkesir doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nü kazanınca İstanbul'a gelen Filiz Bıldır, bugün Dore Mimarlık'ın kurucusu.


Filiz Bıldır, kendi şirketi Dore Mimarlık'ı bazı büyük inşaat şirketlerinde profesyonel yönetici olarak çalıştıktan sonra 2005 yılında kurdu. 


1997 yılında İstanbul Teknik üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun olduktan sonra iş hayatına başlayan Bıldır, 8 yıllık profesyonel iş hayatının ardından Dore Grubun ilk şirketi olan Dore Mimarlık adlı şirketini kurarak mimari danışmanlık ve tasarım alanında ilk adımını attı.


Villa ve lüks konut tasarımlarıyla işe başlayan Bıldır, oğlu Kaan'ın dünyaya gelmesiyle tüm işleri bir kenara bırakarak bebeğini büyütmeye karar vermiş. Oğlu 1 yaşına geldiğinde yeniden hayallerinin peşinden giden Bıldır, Amerikan hükümetinin teklifiyle askeri bir havalimanı inşaatı için Basra'ya gitmeye karar verdi.


Filiz Bıldır- Dore...