28 / 03 / 2024

mimar Onurcan Çakır kimdir

mimar Onurcan Çakır kimdir

2012’den beri İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde mimari proje derslerine girmekte ve araştırma görevlisi olarak çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Onurcan Çakır kimdir? İşte Mimar Onurcan Çakır..

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Mimar Başak Cengiz Ankara'da defnedildi!

Mimar Başak Cengiz, İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz tarafından uğradığı kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Başak Cengiz, Ankara Yeni Mahalle'de defnedildi.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Çakır Hazır Beton İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hazır Beton İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Çakır tarafından kuruldu.

Çakır Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Çakır tarafından kuruldu.

Mimarlar Odası'ndan ‘Mimar makam şoförü’ ilanına tepki! 

İstanbul’da çok sayıda konut projesi yapan Keleşoğlu Holding tarafından makam şoförü almak için iş ilanı verildi. İlanda, şoförün mimar ya da inşaat mühendisliği bölümü mezunu olması istenmesine Mimarlar Odası tepki gösterdi...

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

mimar Onurcan Çakır kimdir Haberi

mimar Onurcan Çakır kimdir

Onurcan Çakır, 1986'da İstanbul'da doğdu.  İstanbul Erkek Lisesi'nde ortaokul ve lise eğitimini tamamladı. Aynı anda yarızamanlı olarak Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuarı'nda klasik gitar bölümünden mezun oldu. 


2009 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı. Araştırma yapmak amacıyla yüksek lisans eğitiminin ikinci senesini Viyana Teknik Üniversitesi'nde geçirdi ve mimari akustik üzerine tez çalışmasını yine İTÜ’de teslim etti. 


2012’de Urla’ya taşındı; İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün Mimarlık Fakültesi’nde mimari akustik üzerine doktora yapıyor.


Lisans eğitimi boyunca staj çalışmalarını Tabanlıoğlu ve Gökhan Avcıoğlu (GAD) ofislerinde yapmıştır. 2008’de DAAD bursu ile Almanya Detmold Üniversitesi’nde Future Classroom atölyesinde yer almıştır. 


Biri “Işıklı Pencereler” adıyla İzmir Sanat galerisinde olmak üzere, üç farklı fotoğraf sergisi açmıştır. Çeşitli mimari proje yarışmalarında ödülleri (Çuhadaroğlu Alu’2007, İzocam & Isover Yalıtım 2010, Çevre...