19 / 04 / 2024

Mimar Turgut Övünç

Mimar Turgut Övünç

Profesör Yüksek Mühendis Mimar Turgut Övünç vefat etti. Cenazesi 4 Eylül Salı günü Kadıköy Moda Camii'nde kılınacak öğle namazına takiben Ihlamurkuyu Mezarlığı'na defnedilecek

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

"Ben iktisatçıyım" diyen Ahmet Özal doların göreceği seviyeyi açıkladı

Turgut Özal'ın oğlu Teknoloji Kalkınma Partisi (TEK Parti) Genel Başkanı Ahmet Özal, iktisatçı olduğunu iddia ederek doların göreceği rakamı paylaştı.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası!

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar!

1 milyar TL'lik Dogecoin vurgunu!

Küçükçekmece'de  Turgut V., isimli şahsın 500 kişiden topladığı yaklaşık 1 milyar TL'lik Dogecoin'le kayıplara karıştığı iddiasıyla soruşturma açıldı. 

Ankara Saraçoğlu'ndaki kentsel dönüşüm projesi davalık oldu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi’nin mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden onay alınmadan kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmesini yargıya taşıdı. 

Mimar Gelsin Com İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mimar Gelsin Com İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Gizem Bal tarafından kuruldu.

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Murat Övüç'ün lüks villası soyuldu!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Silivri'deki lüks villası soyuldu. Övüç, lüks villasından 147 bin dolar ve değerli takı eşyalarının çalındığını iddia ederek polise başvurdu.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Ünlü isimler mimar Efe Kesgün'ün doğum gününe katıldı!

Mimar Efe Kesgün, doğum gününü arkadaşı Oğulcan Engin’in mekanı Emily’s Garden’da verdiği parti ile kutladı. Doğum günü partisine birçok ünlü isim katıldı...

Deprem vergileri ile kentsel dönüşüme 35 milyar TL harcandı!

Elazığ’daki 6.8’lik depremden sonra kentsel dönüşüm konusu tekrar gündem oldu. Kentsel dönüşümün çalışmalarını ve iyileştirme politikalarının değerlendirmesini Yüksek Mimar Pervin Kınık açıkladı.

Bu topraklarda yaşayan herkesin yolu Mimar Sinan’la kesişir!

İnşaatı tüm hızıyla süren AKM’nin açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle Mimar Sinan Operası’nı besteleyecek olan sanatçı Hasan Uçarsu “Mimar Sinan’a müthiş bir gönül bağım var. Bu topraklarda yaşayıp bir şey üretmek isteyen herkesin yolu Sinan’la kesişir” diyor...

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

Mimar Turgut Övünç Haberi

Mimar Turgut Övünç


Mimarlar Odası 98 sicil no'lu üyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi eski hocalarından, Yeditepe Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi mimar Prof. Dr. Turgut Övünç vefat etti.


Övünç'ün cenazesi, 4 Eylül 2012 Salı günü 10.30'da Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde yapılacak törenden sonra, öğle namazının ardından Moda Camii'nden...