19 / 04 / 2024

Mimar Zeynep Melek Bulut

Mimar Zeynep Melek Bulut

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

İç Mimar Zeynep Fadıllıoğlu corona virüse yakalandı!

Koronavirüs şimdi de sosyeteye sıçradı. Ünlü iç mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nın corona virüse yakalandığı belirtildi.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Ressam Tülin Onat'tan Mimar Zeynep Didem Bardakçı 'ya kopya davası!

Ressam Tülin Onat, 3 eserini izinsiz bir şekilde kopyalayıp sattığı iddiasıyla, Zeynep Didem Bardakçı ve Bardakçı Mimarlık Tasarım şirketi aleyhine 115 bin liralık dava açtı.

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.

Mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı! 

Türkiye'yi kahreden uçak kazasında hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı...

Mimar Zeynep Coşkun yarın Bursa'da toprağa verilecek!

Başaran Holding'e ait özel jetin, İran'ın güneydoğusundaki Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi sonucu hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun yarın defnedilecek...

Mimar Zeynep Coşkun vefat etti! O da jetteydi!

Toyota Akkoyunlu'nun sahibi olan Orhan Coşkun'un kızı mimar Zeynep Coşkun da dün Başaran Holding'e ait olan düşen jetteydi...

Zeynep Ahunbay: Restorasyon işleri müteahhitlere veriliyor!

Mimar ve Restorasyon Uzmanı Profesör Zeynep Ahunbay Türkiye’de ‘restorasyon’un kalitesinden dertli, Prof. Ahunbay, “Bu bilimsel bir iş ama adi tamir sanıyorlar. Müteahhitlere veriyorlar” dedi

İç Mimar Kerim Çarmıklı ile Zeynep Selvili evlendi!

İç Mimar Kerim Çarmıklı Mayıs ayında nişanlandığı psikolog Zeynep Selvilli ile dün akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen düğünle evlendi.

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun koleksiyonu tanıtıldı!

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun tasarımıyla hayat bulan 'Nefes' adlı takı koleksiyonu, sosyete ve iş dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla Fransız Sararyı'nda tanıtıldı.

Mimar Zeynep Melek Bulut Haberi

Mimar Zeynep Melek Bulut

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyelilerle ilgili yaptığı paylaşımından şikayetçi oldu.

Akşam'da yer alan habere göre; şarkıcı Gökhan Özoğuz ile ilgili Twitter hesabı üzerinden Suriyelilerle ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan suç duyurusu yaptı. Mimar Zeynep Melek Bulut’un sunduğu dilekçede, Özoğuz’un “Çok iyi yazı! 1 milyon Suriyeli var ve her geçen gün çoğalmaya devam ediyor. Çete savaşları kapıda. Savaş bitti. Neden ülkelerine geri dönmüyorlar?” sözleri yer aldı.

İKİ MESAJA SUÇ DUYURUSU

Ayrıca Özoğuz, bir sonraki paylaşımında, şu ifadeleri kullandı: “Suriyelilerin sadece isimler ve listeleri ile peynir ekmek gibi vatandaş yapılma sebepleri, seçimde oy kullanmaları konusu ve bu insanların üreme sayısı 10.000.000’ları bulması ve her geçen gün çeteleşip artarken kontrolden çıkmaları...