28 / 03 / 2024

Mimarlık ve İletişim Söyleşi ne zaman

Mimarlık ve İletişim Söyleşi ne zaman

Kayıtsız Söyleşi Serisi, 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin son söyleşisini Yasemin Sener ve pRchitect ile “Mimarlık ve İletişim” üzerine yapıyor. Kayıtsız Söyleşi, 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bademlik Kampüsü’nde!

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halime Çolpantekin, Hasan Akgün ve Yeşim Çolpantekin Akgün ortaklığında kuruldu.

Mks Albüm İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mks Albüm İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sedat Akyüz, Kudret Duman, İsmail Pekdemir ve Satı Ali Akyüz ortaklığında 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Efa Proje Mimarlık Ve Tesis Yönetimi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efa Proje Mimarlık Ve Tesis Yönetimi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Meydan, Hüseyin Meydan ve Ayşe Meydan ortaklığında 26 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Erz Grup Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erz Grup Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih Akbulut, Yavuz Türkoğlu, Ercan Öztürk ve Nazif Soylu ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zena Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zena Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Badr Eddin Zeına ve Bodour Zena ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün Aylin Doğan Ömür tarafından kuruldu.

Gig Mimarlık Ve İç Mimarlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gig Mimarlık Ve İç Mimarlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi dün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Esra Akten ve Tuba Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Craft Mimarlık Ve Reklamcılık Anonim Şirketi kuruldu!

Craft Mimarlık Ve Reklamcılık Anonim Şirketi Cenk Seri ve Cem Serin ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Batof Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batof Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Murat Ucuz ve Bülent Cevahirefendioğlu ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Sezen Usak ve Elif Marangoz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gdn Danışmanlık Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gdn Danışmanlık Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Seda Giden tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çağlar T Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar T Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Barış Çağlar Temizyürek tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimarlık ve İletişim Söyleşi ne zaman Haberi

Mimarlık ve İletişim Söyleşi ne zaman

Kayıtsız Söyleşi Serisi, 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin son söyleşisini Yasemin Sener ve pRchitect ile “Mimarlık ve İletişim” üzerine yapıyor. Kayıtsız Söyleşi, 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bademlik Kampüsü’nde!


Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Kulübü 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin de son söyleşisini pRchitect kurucusu, Mimar, İletişimci ve Gazeteci Yasemin Şener ile yapıyor. Yasemin Şener’in mimarlık dünyasında iletişimin rolü ve önemi üzerine yapacağı “Mimarlık ve İletişim” başlıklı söyleşi 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te üniversitenin Bademlik Kampüsü’nde gerçekleşecek.


pRchitect’in kurucusu Mimar, İletişimci ve Gazeteci Yasemin Şener, 1997 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 1997-2000 yılları arasında Doğan Burda Dergi Grubu’nda AD art+decor dergisinde Muhabir, 2000-2004 yılları arasında ELLE dergisinde Editör, 2004-2006 yıllarında...