19 / 04 / 2024

Mine Kalpakçıoğlu nerede oturuyor

Mine Kalpakçıoğlu nerede oturuyor

TIME Halkla İlişkiler'in sahibi Mine Kalpakçıoğlu 15 yıl oturduğu Kandilli'deki villasından Ulus'ta, Boğaz manzaralı bir siteye taşındı.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri 5.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu projesinin değerini duyurdu. Peki Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi projesi nerede? İşte tüm detaylar...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Atilla Kayalıoğlu hangi görevlerde bulundu? Evli mi? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’daki görevi ne?

Atilla Kayalıoğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İndex Bilgisayar’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Atilla Kayalıoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mine Kalpakçıoğlu Ulus'a taşındı!

TIME Halkla İlişkiler'in sahibi Mine Kalpakçıoğlu 15 yıl oturduğu Kandilli'deki villasından Ulus'ta, Boğaz manzaralı bir siteye taşındı.

Mine Kalpakçıoğlu Kandilli'deki köşkünün bahçesini tarım alanına çevirdi!

Mine Kalpakçıoğlu, Kandilli'de oturduğu 4 katlı köşkünün arka bahçesinde organik tarım yapıyordu. Domates, maydonozla başladığı bu işi büyütmüş, küçük bahçesini bostana çevirmişti. Şimdi yetiştirdiği meyve ve sebzeleri yakınlarına hediye ediyor.

Mine Kalpakçıoğlu Kanlıca'daki villasını 2 yılda bir yeniliyor!

Mine Kalpakçıoğlu, Kanlıca'daki 4 katlı villasını 2 yılda bir yeniden dekore ediyor. Bu sayede evindeki enerjinin tazelenip yenilediğine inanıyor.

Keleşoğlu Denizİstanbul Konutları nerede?

Denizİstanbul Mercan Evleri'nde konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Keleşoğlu Denizİstanbul Konutları nerede?

Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe Sahilada nerede?

Maltepe Sahilada'da 1+1'den dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 10 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. Peki Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe Sahilada nerede?

Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Mercan Konakları etabı satışa çıkan Deniz İstanbul projesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Peki Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Mine Kalpakçıoğlu nerede oturuyor Haberi

Mine Kalpakçıoğlu nerede oturuyor

TIME Halkla İlişkiler'in sahibi Mine Kalpakçıoğlu 15 yıl oturduğu Kandilli'deki villasından Ulus'ta, Boğaz manzaralı bir siteye taşındı. 

Mine Kalpakçıoğlu, oğlu Kaan Taşkent ile oturduğu 220 metrekarelik, 4 odalı yeni evi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Mine Kalpakçıoğlu ''Yıllarca Kandilli'de 4 katlı bir köşkte oturduktan sonra Ulus'a taşınmak 'köyden geldim şehre' gibi bir şey. Evimi Mimar Beyza Özer'e teslim etti''...