20 / 04 / 2024

MIPIM Fuarı 2017

MIPIM Fuarı 2017

MIPIM Fuarı’nda “Neden Türkiye Yabancı Yatırımcı İçin Cazip Bir Ülke?” panelinde konuşan EVA Gayrimenkul Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, yaptığı sunumda verilerle Türkiye gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri katılımcılarla paylaştı.

Antalya MIPIM Fuarı'na talip!

Antalya Fuarcılık ve Yatırım Anonim Şirketi (ANFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM Fuarı'nı Antalya'da yapmaya talip olduklarını bildirdi.

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

Emlak Konut'tan global ölçekli atak!

Expo Turkey By Qatar ve Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldıklarını söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Gedikli, "Kendimizi ve ülkemizi en iyi şekilde anlatabileceğimiz platformlarda yer almaya özen gösteriyoruz" dedi...

Dijital şehirler geliyor!

Bu yıl ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla Fransa’nın Cannes kentinde 30’uncu kez gerçekleştirilen MIPIM fuarına 26 bin gayrimenkul profesyoneli katıldı. Açılışa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, fuarda 1 milyon kartvizitin el değiştirdiğini söyledi.

Murat Kurum MIPIM 2019'da yabancı yatırımcılarla bir araya geldi!

ALKAŞ’ ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü MIPIM Fuarı 12-15 Mart tarihleri arasında 26.000’den fazla profesyoneli bir araya getirdi. Bu sene 30’uncu kez kapılarını açan fuar, toplam 21 bin 500 metrekarelik bir alanda gerçekleşti.

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

RJ Models, Göbeklitepe’nin maketini MIPIM’de sergileyecek!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, MIPIM Fuarı’nda Göbeklitepe’nin maketiyle yer alacak.

MIPIM, 2019’da İstanbul’da!

Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360 öncesi gerçekleştirilen toplantıda bazı açıklamalar yapan Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, MIPIM Fuarı'nın 2019’da İstanbul’da yapılacağını söyledi.

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...

CNR Emlak Fuarı 2017 açıldı!

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı.

Şişecam Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2017’deki yerini aldı!

Şişecam Düzcam, sektörün en prestijli fuarlarından biri olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2017’deki yerini aldı.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Bursa Nilüfer Belediyesi inşaat fuarında!

Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa İnşaat Fuarı 2017'nin açılışına katıldı.

MIPIM Fuarı 2017 Haberi

MIPIM Fuarı 2017

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, MIPIM Fuarı’nda düzenlenen “Neden Türkiye Yabancı Yatırımcı İçin Cazip Bir Ülke?” başlıklı paneldeki sunumunda, rakamsal veriler aktararak yabancı yatırımcı açısından Türkiye’de gayrimenkul yatırımının önemi üstünde durdu. Türkiye’de konut talebini etkileyen üç önemli faktörün olduğunu ifade eden Yazıcı, bu faktörlerin nüfus gelişimi, demografi ve hane halkı değişimi, yatırım eğilimleri ve mülkiyet durumu olduğunu kaydetti.  


Nüfus ve demografi gayrimenkul sektörünü geliştiriyor

2006 yılında 68 milyon nüfusa sahip olan Türkiye’nin 2016 sonunda 80 milyona ulaştığını belirten Yazıcı, yıllık nüfus büyümesinin %1,4 olduğunu, Almanya, Fransa ve İspanya gibi ülkelere göre daha istikrarlı bir artışın görüldüğünü dile getirdi. Demografik dağılıma bakıldığında nüfusun %48’inin 30 yaşın altında olduğunu söyleyen Yazıcı, 40 yaş altndaki nüfusun ise %64’e yükseldiğini ifade...