28 / 03 / 2024

MIPIM İstanbul Yatırım Çadırı

MIPIM İstanbul Yatırım Çadırı

100 ülkeden 24 bin uluslararası gayrimenkul profesyoneli dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM için yarın Fransa’nın Cannes kentinde bir araya geliyor.

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mari Kler Dochoda tarafından kuruldu.

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu. 

İstanbul Yatırım Ajansı kuruluyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri arasında olan 'İstanbul Yatırım Ajansı' hayata geçiriliyor. İstanbul ve Türkiye'nin ekonomik, insani kalkınmasını mümkün kılacak çalışmalar yapılmasının amaçlandığı projenin lansmanı 17 Şubat'ta yapılacak...

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Cansın Albayrak ve Lyudmyla Tufan ortaklığında kuruldu. 

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Abdulsamet Temel ve Bayram Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ritim İstanbul: Yatırımınızı 5'e katlamanın yolu!

"Ritim İstanbul: Yatırımınızı 5'e katlamanın yolu" sloganıyla tanıtılan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede nakitte yüzde 12 indirim uygulanıyor.

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Nesim Can tarafından 60 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi 'nde kuruldu.

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 17 Şubat 2015'te, Arnavutköy'de 75 bin TL sermaye ile, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da yeni yatırım fırsatı!

Karden İnşaat AŞ. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesine ait kampanyanın süresi gördüğü ilgi üzerine uzatıldı. Karden İnşaat Sembol İstanbul'da yeni yatırım fırsatı.

Ankara'da nereye yatırım yapmalı? Değeri yükselen bölgeler...

Yeni projelerle genişleyen Ankara'da en çok prim yapan bölgeler nereler? Nereye yatırım yapmak kazandırır? İşte gayrimenkul sektöründe İstanbul'un ardından gelen başkent Ankara'nın değeri yükselen bölgeleri...

Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Yunus Karabal tarafından 8 milyon 900 bin TL'lik sermaye 3 Aralık'ta Büyükçekmece, Kamiloba Mahallesi'nde kuruldu.

Mustafa Köse: Antalya büyük kamu yatırımı alıyor!

Antalya'ya son 12 yılda yapılan kamu yatırım tutarının 13,9 milyar lira olduğuna dikkat çeken AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, İstanbul'un vergi gelirini de değerlendirdi.

Mustafa Köse: Antalya'ya 14 milyar liralık kamu yatırımı yapıldı!

Antalya’ya son 12 yılda yapılan kamu yatırım tutarının 13,9 Milyar lira olduğuna dikkat çeken AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “İstanbul yalnızca vergi geliri olarak devlet bütçesine 160 milyar TL katkıda bulunmuştur" dedi

MIPIM İstanbul Yatırım Çadırı Haberi

MIPIM İstanbul Yatırım Çadırı

İstanbul, dünyanın yeni global buluşma yeri olma iddiasını mega projeleriyle güçlendirdi. İstanbul Yatırım Çadırı 13-16 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İstanbul Yatırım Çadırı İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından Cannes sahilinde kuruluyor. Fuar 2018’de de iş yapmanın en verimli adreslerinden biri olacak.

İTO’nun Başkanı Öztürk Oran, İstanbul Çadırı'nın Türkiye’nin mega projelerinin yanı sıra, vitrin projelerinin tanıtılması ve ortaklıklar için ideal bir ortam sunacağını söyledi.

DÜNYANIN ŞEHİR HARİTASI DEĞİŞİYOR

Öztürk Oran, MIPIM’in İstanbul’un çok yönlü kimliği, zengin tarihi ve sahip olduğu fırsatların sergilenmesi adına önemli bir sahne olduğunu vurguladı. Oran, “İstanbul’un prestijini MIPIM 2018’de daha da yükseğe taşımak için hazırız” dedi.

MIPIM’in bu yıl ‘Dünyanın Şehir Haritası Değişiyor’ ana temasıyla kapılarını açacağına dikkati çeken İTO Başkanı Oran, “MIPIM’in bu yılki temasına en uygun şehir...