25 / 04 / 2024

MIPIMe kimler katılacak

MIPIMe kimler katılacak

MIPIM, 11-14 Mart tarihleri arasında Cannes'de düzenlenecek. Geçen yıl 28 Türk firmasının katıldığı fuarda Türkiye, bu yıl onur ülkesi unvanını Brezilya ve Rusya ile paylaşacak.

MEB'den Eğitim Kurumlarına yönetici seçilecek! Seçme sınavına ise tam 82 bin kişi katılacak!

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy’un yaptığı açıklamaya göre, bu hafta sonu gerçekleştirilecek 2023-MEBEKYS sınavına katılacak adayların sayısı 82 bin 520 olarak belirlendi. 

İzale- i şüyu davasında açık artırmaya kimler katılabilir? İzale i şüyu davasında ihaleye kimler girebilir?

İzalei şuyu, emlak literatüründe kullanılan bir terimdir. Peki “İzale- i şüyu davasında açık artırmaya kimler katılabilir?” İşte detaylar!

İdealist GYO, TOKİ'nin arsa müzayedesine katılacak!

İdealist GYO, TOKİ'nin 3 ilde 278 muhtelif satılık arsa ve 2 kiralık taşınmazın vadeli açık artırma ihalesine katılacak. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Murat Kurum, Tapu Senetlerinin Yenilenmesi lansmanına katılacak!

Bakan Kurum yarın Ankara'daki Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu Senetlerinin Yenilenmesi ve e-Devlet Uygulamaları tanıtım lansmanına katılacak...

Murat Kurum yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak...

İngiltere Bakanı Alan Duncan, Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak!

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa ve ABD'den Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak.

Ata GYO Çanakkale'de gayrimenkul ihalesine katılacak!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çanakkale İl Özel İdaresi'ne ait olan gayrimenkulün yarın yapılacak olan ihalesine katılacak...

İSTİHALE, 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak!

İSTİHALE, 28-29 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleşecek 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak.

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Mehmet Özhaseki, Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar paneline katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki yarın Kentsel Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar paneline katılacak. 

MIPIMe kimler katılacak Haberi

MIPIMe kimler katılacak


Büyük gayrimenkul sovu için geri sayım Uluslararası projelerin görücüye çıkacağı dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM, 11-14 Mart tarihleri arasında Cannes'de düzenlenecek. Geçen yıl 28 Türk firmasının katıldığı fuarda Türkiye, bu yıl onur ülkesi unvanını Brezilya ve Rusya ile paylaşacak. 


Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarı olan MIPIM, bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirlerini Cannes'da bir araya getirecek. Geçtiğimiz yıl Türkiye'den 28 markanın stant açarak katıldığı MIPIM'e bu yıl Viatrans, Tema İstanbul, Esas Gayrimenkul Öncüoğlu + ACP Mimarlık, Yomm İnşaat, IMS Proje Yönetimi ve Danışmanlık, Gayabank, Mimarlar Workshop, Proplan Proje Yönetim, Nef, Karaoğlu-DS Mimarlık, İstanbul Ticaret Odası, Bakyapı, Ankara Ticaret Odası, TİM Seramik Tanıtım Grubu, Amstar, Emlak Konut,...