19 / 04 / 2024

MIPIM 20 bin ziyaretçi ağırlayacak!

MIPIM 20 bin ziyaretçi ağırlayacak!

MIPIM, 11-14 Mart tarihleri arasında Cannes'de düzenlenecek. Geçen yıl 28 Türk firmasının katıldığı fuarda Türkiye, bu yıl onur ülkesi unvanını Brezilya ve Rusya ile paylaşacak.




Büyük gayrimenkul sovu için geri sayım Uluslararası projelerin görücüye çıkacağı dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM, 11-14 Mart tarihleri arasında Cannes'de düzenlenecek. Geçen yıl 28 Türk firmasının katıldığı fuarda Türkiye, bu yıl onur ülkesi unvanını Brezilya ve Rusya ile paylaşacak. 


Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarı olan MIPIM, bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirlerini Cannes'da bir araya getirecek. Geçtiğimiz yıl Türkiye'den 28 markanın stant açarak katıldığı MIPIM'e bu yıl Viatrans, Tema İstanbul, Esas Gayrimenkul Öncüoğlu + ACP Mimarlık, Yomm İnşaat, IMS Proje Yönetimi ve Danışmanlık, Gayabank, Mimarlar Workshop, Proplan Proje Yönetim, Nef, Karaoğlu-DS Mimarlık, İstanbul Ticaret Odası, Bakyapı,  Ankara  Ticaret Odası, TİM Seramik Tanıtım Grubu, Amstar, Emlak Konut, CNR Holding katılıyor. 11-14 Mart arası düzenlenecek olan fuara bu yıl 7 bin 500 firma ve 20 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor. Türk ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının artışı nedeniyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 'Onur Ülke' seçilen Türkiye, geçen yıl MIPIM'de katılımcı sayısıyla ük 10 ülke arasına girmişti. Türkiye bu sene Rusya ve Brezilya ile birlikte 'onur ülke' olarak fuarda yer alacak. MIPIM'de Türkiye'ye özel hazırlanacak çadırda, 4 gün boyunca uluslararası katılımcılara yönelik oturumlar düzenlenecek ve hızla gelişen ülkemizin, yabancı yatırımcılar için fırsatlar ortaya konacak. 


Türkiye ayağını Alkaş Danışmanlık'ın üstlendiği organizasyonda MIPIM'in 25. yıl açılış kokteyli, Türk gayrimenkul şirketi Nef'in sponsorluğunda gerçekleştirilecek. 


20 bin ziyaretçi ağırlayacak 

Konuyla ilgili açılama yapan Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur "Bu yıl da fuardaki binlerce katılımcıya, açılışta ev sahipliği yapma fırsatını ikinci kez elde ettik. Bu yıl 7 bin 500 firma ve 20 binin üzerinde ziyaretçinin katılması beklenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na uluslararası karar verici bin 280 geliştiricinin yanı sıra 4 bin 300 yatırımcının katılması bekleniyor. Sırf bu rakamlar bile bu yıl 25.si düzenlenen organizasyonun dünya çapındaki önemini gösterirken fuarın onur ülkesi seçilen Türkiye'ye sağlayacağı potansiyel faydasını ortaya koymaya yetiyor" dedi. 


Star


Geri Dön