25 / 04 / 2024

mira kurtköy başlangıç fiyatı

mira kurtköy başlangıç fiyatı

Mira Kurtköy'de yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.Mira Kurtköy'deki konutların fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu bugün trafiğe açılıyor.

Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı!

Pendik Kurtköy'de Arwen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı. Arwen Merlin'de daire fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları!

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Toplamda 303 adet daire ve 32 adet villanın yer aldığı proje Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Kurtköy Blueplanet'te 254 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 254 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kurtköy Blueplanet projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Kurtköy Blueplanet'te 254 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 254 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kurtköy Blueplanet projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Şenkaya İnşaat Kurtköy Yenişehir'deki 3. projesinde kapalı satışlara başladı!

İnşaat çalışmalarına Mayıs ya da Haziran ayında başlanacak Şenkaya İnşaat'ın Kurtköy Yenişehir'deki 3. projesinde kapalı satışlar başladı. Projede fiyatlar 186 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mira Kurtköy'de 295 bin liradan başlayan fiyatlar...

Beşyıldız Grubu tarafından hayata geçirilen Mira Kurtköy'de yaşam başladı. Daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor 470 bin liraya kadar çıkıyor. Villa fiyatları ise 950bin lira.

Mira Kurtköy'de 295 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Kurtköy de, villa ve daire seçenekleri ile müşterilerin karşısına çıkan Mira Kurtköy projesi, 26 bin metrekarelik alanda toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Beşyıldız Mira Kurtköy'de yaşam başladı!

Beşyıldız Grubu'nun projesi Mira Kurtköy'de yaşam başladı. Villa ve daire seçeneklerinin yer aldığı Mira Kurtköy, 26 bin metrekarelik alanda toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Mira Kurtköy'de satışlar başladı! İsteyene villa isteyene daire!

Beşyıldız Grubu'nun Mira Kurtköy projesinde yaşam başladı. Kurtköy 'de, ferah villa ve daire seçeneklerinin yer aldığı Mira Kurtköy, toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Mira Kurtköy satılık daire!

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat tarafından inşa edilen Mira Kurtköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villadan oluşuyor.

Mira Kurtköy’de yaşam başladı! 305 bin liraya!

İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğa ile modern yaşamı bir araya getiren Beşyıldız Grubu’nun sektöre yön veren yıldızı Mira Kurtköy’de yaşam başladı. Projede yer alan daire fiyatları 305 bin liradan başlıyor.

Avlu Kurtköy'de daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı imzası taşıyan Avlu Kurtköy projesinde daire fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

mira kurtköy başlangıç fiyatı Haberi

mira kurtköy başlangıç fiyatı

Anadolu yakası'nda Kurtköy'de konumlandırılan Mira Kurtköy projesinin sahipliğini Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat yapıyor.


Toplam 303 daire ve 32 adet villanın yer aldığı proje 25 bin 829 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Mira Kurtköy'de daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.Projede yer alan konutlar 270 bin TL'den başlayarak 900 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Teslimleri 2014'te gerçekleşecek Mira Kurtköy projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Projenin sosyal olanakları arasında bisiklet ve yaya yolları, her daireye özel otopark, basketbol ve voleybol sahası, MiraClub kapalı sosyal alan, çocuk havuzu ve yüzme havuzu yer alıyor.


Mira Kurtköy iletişim:

Tel: 444 54 14

Web Adresi: www.besyildizmira.com

İremnur...