20 / 04 / 2024

Mira Zekeriyaköy ev fiyatları

Mira Zekeriyaköy ev fiyatları

AHM Gayrimenkul Grup imzası ile hayata geçirilen Mira Zekeriyaköy konut projesi 14 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Mira Zekeriyaköy teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Dekar Zekeriyaköy satışta! Yeni proje!

Geliştirdiği bahçeli ev konsepti ile gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Sarıyer Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Dekar Zekeriyaköy projesini satışa çıkardı. 

Berk Oktay Zekeriyaköy'den ev aldı!

Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay çifti, kirada oturdukları evden çıkma kararı aldı. Berk Oktay, Zekeriyaköy'den 3 milyon Türk Lirası bedelle ev aldı. 

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Bade İşçil Zekeriyaköy'den ev bakıyor!

Bade İşçil, oğlu Azur ile Kovid-19 döneminde daha rahat olmak için Zekeriyaköy'den ev baktığı ortaya çıktı...

Köy Zekeriyaköy ödeme planı!

Siyah Kalem İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesinde ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV, yüzde 1 peşinat ve 120 ay yüzde 0,55 faiz oranı fırsatı sunuluyor. İşte Köy Zekeriyaköy ödeme planı..

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Alperen Duymaz Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye ev kiraladı!

Geçtiğimiz hafta öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit ile gizlice evlenen Alperen Duymaz, eşinin isteği üzerine Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye bir ev kiraladı.

Burcu Esmersoy Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Berk Suyabatmaz’dan boşanan Burcu Esmersoy Zekeriyaköy'de ev arayışına girdi.

Ormanada Zekeriyaköy'den 'Deneme Sürüşü' fırsatı! 

Ormanada Zekeriyaköy tarafından başlatılan 'Deneme Sürüşü' kampanyasıyla kirada oturulan ev 12 ay içinde satın alınmaya karar verilirse ödenen kira miktarı ve depozito ev fiyatından düşüyor.   

Ormanada Zekeriyaköy'de 'Deneme Sürüşü' kampanyası! 

Ormanada Zekeriyaköy Deneme Sürüşü kampanyasını başlattı. Deneme Sürüşü kampanyasıyla Ormanada'da kirada oturulan ev 12 ay içinde satın alınmaya karar verilirse toplam kira ve depozito ev fiyatından düşülüyor.  

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Zekeriyaköy’de 15 milyon TL'ye ev arıyor!

Çocukları Karan dünyaya gelen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Zekeriyaköy’den 15 milyon TL’ye kadar ev aradığı iddia edildi.

Mira Zekeriyaköy ev fiyatları Haberi

Mira Zekeriyaköy ev fiyatları

Mira Zekeriyaköy teslim tarihi bilgisinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Toplamda 36 adet daireden meydana gelen Mira Zekeriyaköy satılık konut tipleri bahçe dubleksi, ikiz villa ve çatı dubleksinden oluşuyor.


Mira Zekeriyaköy Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Zekeriyaköy'de inşa ediliyor. Ocak ayında satışa sunulacak olan projenin 7 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. 


Mira Zekeriyaköy Konutları'nda ikiz villalar 283 metrekare, çatı dubleksi konutlar 176 metrekare, bahçe dubleksi konutlar ise 183 metrekare olacak şekilde tasarlandı.


Mira Zekeriyaköy projesi; 3. köprüye ve Kilyos plajlarına 2 dakika, British School, Sarıyer-Maslak bağlantı tüneli ve Koç Üniversitesine 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Mira Zekeriyaköy teslim tarihi 2015 yılının Mart ayı olarak belirlendi. Projede; fitness salonu, çocuk parkı, yüzme havuzu, masaj odası, hamam, kafeterya ve sauna gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Mira...