23 / 04 / 2024

Mira Zekeriyaköy ulaşım

Mira Zekeriyaköy ulaşım

Daire teslimlerinin 2015 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülen Mira Zekeriyaköy Konutları çatı dubleksi, bahçe dubleksi ve ikiz villalardan oluşuyor. Proje Ocak ayında satışa sunulacak.

Şehrazat, Zekeriyaköy'deki villasında bu manzaraya uyanıyor!

Türk söz yazarı, besteci, yapımcı ve şarkıcı Şehrazat, Zekeriyaköy’de müstakil bir villada yaşıyor. İşte Şehrazat'ın villası...

Arnavutköy Ulaşım Akademisi imara açıldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mevkii’nde yaklaşık 114 dönümlük merayı, Ulaşım Akademisi olarak kullanılmak üzere Belediye Hizmet Alanı kapsamına aldı.

Köy Zekeriyaköy Kasım kampanyası!

1.167 konut ve 15 bin metrekarelik çarşıdan meydana gelen Köy Zekeriyaköy Kasım kampanyası devam ediyor.

360 Kurtköy ulaşım!

360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Pendik Çamlık lokasyonunda yer alıyor. Teslimlerin 2018 yılı Temmuz ayında yapılacağı proje 540 adet daireden meydana geliyor.

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım!

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Pendik Çamlık bölgesinde yer alıyor. Projede konutlar 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Concord İstanbul Kadıköy ulaşım!

Concord İstanbul Kadıköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, Dumlupınar Mahallesi Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede yüzde 0,25 faiz oranıyla 48 ay vade imkanı sağlanıyor.

Antalya'yı ulaşım projeleri marka şehir yapacak!

Seçim sürecinde Antalya'yı adım adım dolaşarak ön plana çıkan isim Ulaştırma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'dı. Elvan; samimiyeti, sorunlara yönelik anında çözümleri ve projeleri ile herkesimden Antalyalının gönlünü kazandı.

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım!

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım bilgilerine göre proje, Atatürk Havalimanı’na ve E-5 Karayolu'na 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satışları devam eden proje 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 1.167 adet daireden oluşuyor. Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri kapsamında proje -Maslak’a 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 156 adet ünite bulunuyor. Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje Çekmeköy Ömerli bölgesinde yükseliyor.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım!

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım bilgisi kapsamında proje, Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında bulunuyor. İş Altınhas İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 160 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Muzaffer Külcü: Şehir içi ulaşımın standardı yükselecek!

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Büyükşehirler için zorunlu olan Ulaşım Master Planı'nın il belediyeleri için zorunlu olmadığını, ancak vizyonel bir yaklaşımla Çorum'u geleceğe hazırladıklarını İfade etti.

Sefaköy Toya Moda ulaşım!

Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Toplam 439 daireden meydana gelen proje toplam 21 bin metrekare arazı üzerine yayılıyor.

Mira Zekeriyaköy ulaşım Haberi

Mira Zekeriyaköy ulaşım

Mira Zekeriyaköy Konutları 14 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. İstanbul Anadolu Yakası Zekeriyaköy'de yer alan proje AHM Gayrimenkul Grup tarafından inşa ediliyor.


Mira Zekeriyaköy Evleri projesinde ikiz villalar 283 metrekare, çatı dubleksi daireler 176 metrekare, bahçe dubleksi daireler ise 183 metrekare olarak dizayn edildi.


Toplamda 36 adet daireden oluşan Mira Zekeriyaköy Evleri 'nin 7 bin metrekarelik alanı yeşil alandan meydana geliyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında fitness salonu, çocuk parkı, yüzme havuzu, masaj odası, sauna, hamam ve kafeterya yer alıyor.


Mira Zekeriyaköy Rezidans projesi; British School, Sarıyer-Maslak bağlantı tüneli ve Koç Üniversitesine 5 dakika, 3. köprüye ve Kilyos plajlarına ise 2 dakika mesafede yükseliyor. 


Mira Zekeriyaköy satış ofisi iletişim

Tel: 0212 202 92 46 

Web: www.ahmgrupyapi.com

Özge...