19 / 04 / 2024

Mist İnşaat Fikirtepe projesi

Mist İnşaat Fikirtepe projesi

Anka Yapı İlk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor!

Mist İnşaat tarafından İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor. 

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzası taşıyor. Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Optimist Residence Fikirtepe teslim tarihi!

Optimist Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de Mist İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje "İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılıyor...

Mist İnşaat Optimist Rezidans teslim tarihi!

Karma konseptte hayata geçirilen Optimist Rezidans projesi bu ay sonunda satışa sunulacak. İşte Mist İnşaat Optimist Rezidans teslim tarihi...

Optimist Fikirtepe nerede?

Optimist Rezidans projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Satışların yakın zamanda başlayacağı Optimist Residence'ta fiyat ve ödeme planı henüz belli değil. Peki Optimist Fikirtepe nerede?

Optimist Residence yakında satışta!

Konut, AVM ve ticari ünitelere yer verilen Optimist Residence'ta teslimler 2019 yılının sonunda gerçekleşecek. Mist İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek olan Optimist Fikirtepe yakında satışa çıkacak.

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor!

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor. Proje 3 blok şeklinde yükselecek.

Zer Göztepe projesi yolda!

Ceylan İnşaat, Fikirtepe’deki Zer Göztepe projesini İlbank ve KİPTAŞ ortaklığı ile hayata geçiriyor. 105 bin metrekare inşaat alanlı Zer Göztepe projesi, İller Bankası garantör ortaklığı ile Ceylan İnşaat’ın projesi olarak inşaa edilecek.

Başarır İnşaat bu yıl Anadolu'da konut Avrupa yakasında ofis inşa edecek!

Başarır İnşaat, Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşümle proje gerçekleştirecek, Avrupa yakasına da Zeytinburnu’da ofis projesi ile geçecek.

İstanbul 216 Konutları’nda Öğretmenler Günü kampanyası!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 Konutları projesinde Öğretmenler Günü haftası süresince eğitimcilere özel indirim fırsatı sunuyor

İstanbul 216 Konutları’nda Kurban Bayramı’na özel yüzde 0.70 faiz!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 Konutları projesinde Kurban Bayramı’na özel yüzde 0.70 faiz imkânı sunuyor.

Mist İnşaat Fikirtepe projesi Haberi

Mist İnşaat Fikirtepe projesi

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde ilk İnşaata başlayan Firma olan Anka Yapı Orta ada isimli adasından çoğunluk vatandaşların Mist İnşaat ile anlaşarak devam etmek istemesi karşısında sessiz kalmayarak, FİKENTDER'in de katkı ve çabaları ile vatandaşların mağdur olmaması ve çoğunluk talebi doğrultusunda Mist İnşaat lehine feragat ederek o adadan çekilme kararı almış bulunuyor... 


Anka Yapı İlk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı. Anka Yapı çoğunluk vatandaşların sesine kulak vererek onların mağdur olmamaları için Mist İnşaat lehine 2207- 2208 - 2209 - 220 nolu orta ada isimli o adadan çekilme kararı aldı...


FİKENTDER Derneği Başkanı Yasin Bektaş'ın da çoğunluk vatandaşların mağdur olmamaları ve Fikirtepe'de işlerin hızlanması için iki firma arasında yaptığı arabuluculuk ve...