18 / 04 / 2024

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Firma: Mist İnşaat

Proje: Optimist Residence

13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzası taşıyor. Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?



Optimist Fikirtepe projesinde 1+0'dan 4+1' kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor. Proje bu ay içerisinde tanıtılacak.


İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de Ayrılık Çeşme durağına 150 metre, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne birkaç dakika mesafede hayata geçirilen  Optimist Residence  projesi "İstanbul'un göz bebeği" olarak yükseliyor.


Optimist Residence projesi karma konseptte olacak. Fiyat ve ödeme planı henüz belli olmayan proje  Mist İnşaat  tarafından 13 bin 400 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.


Fikirtepe Optimist Residence projesinde 3.40 metre brüt, 3.15 metre net tavan yüksekliğiyle ferah bir yaşam alanı sunuluyor. Projede 4 bin 500 metrekarelik kısım yeşil alanlar için ayrıldı. 


Marmaray ve Kadıköy – Kartal metrosunun kesişme noktasında bulunan Optimist Fikirtepe Evleri'nde spor merkezi, açık yüzme havuzu, masa tenisi, bilardo, yoga alanı, pilates alanı, sağlık/dinlenme merkezi, sauna, spa center, buhar odası, güzellik salonu, lounge club iş, dinlenme ve eğlenceyi bir arada sunan club house, toplantı odası, çatı güneşlenme terasları, süs havuzu gibi hizmetlere de sahip olacak. 



Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Optimist Residence teslimlerinin 2019 yılında yapılması planlanıyor. 

Optimist Fikirtepe Mist İnşaat satış ofisi!

Tel: 444 30 67 

Web: http://www.optimistresidence.com.tr

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön