26 / 04 / 2024

mistral gyo değerleme raporları

mistral gyo değerleme raporları

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8623 ada 21 parsel numaralı arsa vasıflı gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınladı...

İzmir Towers 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mistral İzmir Towers Projesine gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınladı...

Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO tarafından, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO Konak projesinin değeri belli oldu!

Mistral GYO, Konak projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Mistral GYO Konak projesinin değeri...

Martı GYO değerleme şirketini seçmek için ek süre kullanacak!

Martı GYO'nun değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesi için şirkete 1 ay ek süre verilmesi talebi SPK toplantısında olumlu karşılandı.

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Mistral GYO İzmir Konak arsası 2020 değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İzmir İli; Konak İlçesi; Mersinli Mah. 8554 ada 6 parsel arsa vasıflı gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Mistral GYO Mersinli 8623 ada 21 parsel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8623 ada 21 parsel numaralı arsa vasıflı gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınladı...

Doğuş GYO değerleme şirketini değiştirdi!

Doğuş GYO, değerleme şirketlerinde değişiklik yapıldığına ilişkin yönetim kurulu kararı aldı ve SPK onayı alınmak üzere başvuru yaptı. Değerleme şirketinin değiştirilmesine yönelik başvurusu onaylandı. 

Yeşil GYO 2020 değerleme şirketini seçti!

Yeşil GYO, değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi.

Mistral GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Mistral GYO Mersinli 8623 ada 21 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli mah, 8623 ada 21 parsel numaralı arsa vasıflı gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınladı...

Mistral GYO Mersinli 8554 ada 6 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parsel numaralı 5954,27 metrekare arsa vasıflı gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınladı...

Mistral GYO, Nova Taşınmaz Değerleme ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Mistral GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık ile anlaştı...

mistral gyo değerleme raporları Haberi

mistral gyo değerleme raporları

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  İzmir  İli Konak ilçesi Mersinli Mahallesi 8623 ada 21 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Mistral GYO portföyünde bulunan İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli mahallesi 8623 ada 21 parsel numaralı arsa vasıflı gayrimenkule ait değerleme raporu yayınlandı.

Mistral GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri III , N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Şirket portföyunde bulunan İzmir İli, Mersinli mah., 8623 ada 21 parsel arsa vasıflı gayrimenkule ait Değerleme Raporu ektedir.


Dosya için