19 / 04 / 2024

mistral izmir ulaşım bilgileri

mistral izmir ulaşım bilgileri

Mistral İzmir ödeme planı haberimizin içerisinde bulunuyor. Teslimlerin Haziran 2016'da yapılması öngörülen Mistral İzmir projesindeki dairelerin büyüklükleri 96 metrekare ile 408 metrekare arasında farklılık gösteriyor...

Mistral İzmir teslim tarihi!

Mistral İzmir teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. Miray İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin alanları 96 metrekareden başlıyor, 408 metrekareye kadar ulaşıyor.

Mistral İzmir ulaşım bilgileri!

36 katlı konut bloğu ve 48 katlı ofis bloğu olmak üzere toplam 2 bloktan meydana gelen Mistral İzmir ulaşım bilgileri kapsamında projenin İzmir Bayraklı'da inşa edildiğini söylemek mümkün...

Mistral İzmir adres bilgileri!

İzmir Bayraklı'da inşa edilen Mistral İzmir adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. 100 daire ve 150 ofisten meydana gelen Mistral İzmir teslim tarihi 2016 Haziran olarak belirlendi...

Mistral İzmir ofis fiyatları!

Mistral İzmir ofis fiyatları hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz. Mistral İzmir projesi 36 ve 48 katlı 2 blok halinde toplam 100 adet daire ve 150 adet ofisten meydana geliyor

Mistral İzmir projesi!

Mistral İzmir projesi 153 adet ofis ve 110 adet daireden meydana geliyor. Bayraklı'da yükselen Mistral İzmir projesinde daire teslimlerinin Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Evora İzmir nerede, ulaşım bilgisi!

Evora İzmir nerede ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.049 konut bulunuyor.

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

İzmir'e Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar’da İzmir’in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği “Ulaşım Entegrasyon Merkezi” kuracak.

İzmir Halkapınar'da Ulaşım Entegrasyon Merkezi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar'da İzmir'in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuracak.

İzmir'de ulaşım yatırımları zirveye çıkacak!

İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Her yıl daha da artan bir ivmeyle gerçekleştirdiğimiz ulaşım yatırımları 2017 yılında zirveye çıkacak.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

İzmir'deki tramvay projeleri ulaşım planma tekniklerine aykırı mı?

Ulaşım ve trafik planlama uzmanı ve şehir plancısı uzmanı olan Dr. Oral’ın raporuna göre tramvay projeleri, “şehirciliğin genel ilke ve esaslarına ayrıca ulaşım planlama tekniklerine aykırı” yapılmış

İzmir Bayraklı-Salhane bölgesinde ulaşımın yetersizliği yatırımcıları endişelendiriyor!

Her geçen gün yeni yatırımlarla güçlenen Bayraklı-Salhane bölgesinin ulaşım konusundaki yetersizliği, yatırımcıları endişelendiriyor.

İzmir Siena Loft ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir Siena Loft ulaşım bilgileri kapsamında Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Ulaşım Ana Planı güncelleniyor!

Ulaşım ana planında güncelleme çalışmaları yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2030 yılına kadarki kent içi ulaşımı şekillendirecek ‘İzmir Ulaşım Ana Planı’nı oluşturmak için İzmirlilerle yüz yüze görüşmelere başladı.

İzmir Köyce Alaçatı ulaşım!

İzmir Köyce Alaçatı ulaşım bilgilerine göre proje, İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunuyor. Villa konseptiyle geliştirilen proje 16 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

mistral izmir ulaşım bilgileri Haberi

mistral izmir ulaşım bilgileri

Miray İnşaat imzası ile İzmir Alsancak'ta hayata geçirilen Mistral İzmir ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim.

36 katlı konut bloğu ve 48 katlı ofis bloğı şeklinde 2 blok halinde yükselen Mistral İzmir projesi toplam 100 adet konut ve 150 adet ofisten meydana geliyor.

Mistral İzmir projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı. Projede teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi hedefleniyor.

Mistral İzmir ödeme planı!

Mistral İzmir ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme imkanı sunuluyor. Projedeki konutların alanları 96 metrekare ile 408 metrekare arasında değişiyor.

Mistral İzmir ulaşım bilgileri!

Miray İnşaat Mistral İzmir adres: Atatürk Cad. No: 290 Meltem Apt. D:2 Alsancak / İZMİR

Telefon: 0 232 421 50 80

Web...