29 / 03 / 2024

Mitsubishi Electric klima serisi

Mitsubishi Electric klima serisi

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Yaz olsun kış olsun her mevsmde ihtiyacımızı gören klimalar ve fiyatları araştırılıyor. Bu haberimizde Mitsubishi Heavy klimanın özelliklerini yazacağız. Peki Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Klima almanın tam zamanı! Mitsubishi’lerde 7 bin TL indirim! İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yaz aylarının bitimiyle klimalarda indirimli fiyatlar açıklanmaya başlandı. Mitsubishi klimalarda da 7 bin TL indirim fırsatı var. İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mitsubishi Heavy klima fiyatları kaç lira? 5 yıl garanti fırsatı! İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Sadece Form-Mitsubishi konsept mağazalarında satışı yapılan R32’li Mitsubishi Heavy klimalar, teknolojileriyle dikkat çekiyor. Peki Mitsubishi Heavy klima fiyatları kaç lira? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

Depremde yüksek güvenlik sağlayan yapay zekalı asansörler!

Mitsubishi Electric, yüksek hızlı, konforlu ve enerji tasarruflu asansörleri ile dünyaca ünlü prestijli projelere imza atıyor..

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Avrupa Konutları Kale, Mitsubishi Electric asansörleri tercih etti!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale’nin asansör sistemlerinde de teknoloji devi Mitsubishi Electric’i tercih etti.

Mitsubishi Electric'ten e-Factory konsepti!

Yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan ve üretimde çok ciddi maliyet tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric e-F@ctory konsepti, küresel rekabette bir adım önde olmayı sağlıyor.

Mitsubishi Electric’ten yeni bir çevreci teknoloji hamlesi!

Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden Mitsubishi Electric, bir ilke imza atarak hibrid sistemleri iklimlendirme sektörüne kazandırdı.

Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki en hızlı asansörü monte edecek!

Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki LCT Landmark Kulesi'ne ülkenin "en hızlı" asansörlerini monte etmeye hazırlanıyor.

Mitsubishi Electric klima kullanım alışkanlıklarını değiştiriyor!

İklimlendirme sektörünün öncü inovatif markası Mitsubishi Electric, profesyonel seri ürün gamı içinde yer alan dört yöne üflemeli yeni kompakt kaset tipi klimalarında yapay zeka teknolojisi sunuyor.

Mitsubishi Electric klima serisi Haberi

Mitsubishi Electric klima serisi

Kompakt yapı Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve Sezonsal Verimlilik Kriterleri'ne göre soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Ayrıca bu seri cihazlar bir iç üniteye bir dış ünite montajı ile monosplit olarak veya yer tasarrufu sağlayan ve sekiz iç üniteye kadar bağlantı yapılabilen tek bir dış üniteyle multi sistem olarak da kullanılabiliyor. 


Mitsubishi Electric Kirigamine Zen serisi klimalar, soğutmada yönetmeliğin belirlediği en verimli sınıf olan A+++ enerji sınıfına ulaşan teknolojiye sahip. Isıtmada da segmentinin en verimli cihazlarından olan Zen serisi, A+++ enerji sınıfına kadar ulaşan modeller içeriyor. 


Doğaya dost, çevreci üretim anlayışıyla son teknoloji ve yüksek işçilik kalitesinin sinerjisinde üretilen Zen serisinin tasarımı otoritelerin onayı ile taçlandırıldı. Zen serisinin parlak yüzeyi ile ilgi çeken görünümü kolay temizlenebilmesi...