12 / 12 / 2025

mıtt

mıtt

Bakan Çelik: "Türkiye'nin bir turizm markası olarak seviyesini ve kalitesini korumak zorundayız. Dolayısıyla herhangi bir kriz söz konusu diye Türkiye'nin turizm markasının standartlarından taviz veremeyiz" dedi.

55 yıllık dev mermer şirketine mahkemeden yeni karar! TT Stone Emre Yılmaz İnşaat'a üç ay süreyle geçici mühlet verildi!

Temelleri 1970’li yıllarda atılan  Denizli'de faaliyet gösteren dev mermer şirketi TT Stone Emre Yılmaz İnşaat'a üç ay süreyle geçici mühlet verildi.

Zoom Yapı kentsel dönüşüm hedefini büyüttü! İstanbul'da 50 konutu baştan yarattı!

Marmara Denizi’nde olması beklenen deprem öncesi İstanbullulara sağlıklı ve konforlu konutlar üretmek amacıyla yola çıkan Zoom Yapı, özellikle kentsel dönüşüm projelerinde hedefi büyüttü.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

ODE Yalıtım yeni Epikon Membran serisini tanıttı! 

Yalıtım sektörünün yenilikçi firması ODE, Bitümlü membran pazarında farklı talep ve ihtiyaçlara yanıt verebilmek amacıyla ürün geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firma, yeni Epikon Membran serisini tanıttı.

Müteahhitler konutta metrekareyi büyüttü!

Son dönemde yeni konut üretmek yerine var olan projeleri tamamlamaya odaklanan müteahhitler konutta metrekareyi büyüttü. Yeni proje geliştiren sınırlı sayıdaki şirket ise ağırlığı 4+1, 5+1 ve 6+1 tipi büyük metrekareli dairelere verdi...

Limak Yatırım, yurtdışında hedef büyüttü!

Çimento grubunu birleştirerek 2. büyük çimento fabrikası olan Limak Yatırım, sektörde Afrika’ya yöneldi. Elektrik dağıtımında da gözünü yurtdışına çeviren şirket, hedeflerini büyüttü.

Dursun Özbek: TT Arena'nın kullanım hakkı sorunu çözüldü!

Galatasaray Kulübü Eylül ayı olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Dursun Özbek, kulüp borcunun 1,5 milyar liraya yaklaştığını, ancak eldeki gayrimenkullerle bu borcun kapanabileceğini söyledi. Özbek, TT Arena üzerindeki kullanım hakkı konusunu ise çözdüklerini müjdeledi.

TT&M Design Consultants mimaride özgün projeler üretiyor!

Mimaride, fonksiyonel, ergonomik ürün ve çözümlerle birlikte özgün projeler üretebilmek giderek önem kazanıyor. TT&M Design Consultants çalışma ve yaşam alanlarında mimari danışmanlık ve uygulama hizmeti veren şirket, müşterilerine çağdaş çözümler sunuyor.

Türk müteahhitler Rusya'da hedef büyüttü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Türk müteahhitler, Rusya ile ilgili hedeflerini büyüttü.

TT Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

TT Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi, Burç Murat Songur tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos 'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi 'nde kuruldu.

Türk Akımı'nda görüşmeler donduruldu!

Ülkeyi by pass ederek doğalgazını Karadeniz'in altından geçirerek Türkiye topraklarından çıkacak Türk Akımı ile Avrupa'ya taşımayı planlayan Rusya'nın Türkiye ile yürüttüğü müzakerelerde ilerleme sağlanamadı ve görüşmeler donduruldu.

Goldmaster yeni ürünü Enjoy Kahvaltı Takımını tanıttı!

Super-White porselenden üretilen takım, yüksek ışık geçirgenliği, pürüzsüz ve ince dokusuyla zarif bir görünüme sahip olup, yüksek ısıda pişirilerek üretildiği için sağlığa zararı kanserojen maddeleri içermemesiyle de dikkat çekiyor.

Malatya'da gecekondu yıkımına başlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nn TOKİ işbirliğiyle yürüttüğü "Beydağı Kentsel Yenileme ve Gecekondu Dönüşüm Projesi" kapsamında 2 bin 200 dekarlık alan, gecekondu ve denetimsiz yapılardan temizleniyor.

mıtt Haberi

mıtt

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye'nin bir turizm markası olarak seviyesinin ve kalitesinin korunması gerektiğini belirterek, "Herhangi bir kriz söz konusu diye Türkiye'nin turizm markasının standartlarından taviz veremeyiz" dedi. 


Bakan Çelik, Rusya'nın başkenti Moskova'da bu yıl 22'ncisi düzenlenen Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda (MITT) bulunan Türkiye standını ziyaret etti. 


Fuarda bin 254 metrekare alana kurulan Türkiye standını gezen Çelik, sektör temsilcileri ve katılımcılarla sohbet etti. 


Bakan Çelik, Türkiye standında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ben de bizzat buraya gelerek turizmcilerimize desteğimi göstermek istedim. Aynı zamanda Rus muhataplarımla çeşitli görüşmeler gerçekleştireceğim. İnşallah aldığımız tedbirler olumlu sonuç verecek" dedi. 


Rusya'nın, Türk turizmi için çok önemli bir pazar olduğunu ifade eden Çelik, "Burada bir kaybın yaşanmasını istemiyoruz. Ama sadece kriz, risk ve negatif gelişme odaklı...