20 / 04 / 2024

mıtt

mıtt

Bakan Çelik: "Türkiye'nin bir turizm markası olarak seviyesini ve kalitesini korumak zorundayız. Dolayısıyla herhangi bir kriz söz konusu diye Türkiye'nin turizm markasının standartlarından taviz veremeyiz" dedi.

Özel okullarda şok! MEB’in ücret dağıttığı ders kitapları geri dönüşüm tesislerine satılıyor!

MEB'in dağıttığı ders kitaplarının bazı özel okullarca kapağı dahi açılmadan geri dönüşüm tesislerine satıldığı, öğrencilerine de kendi kitaplarını 10-25 bin lira arasında fiyata satıldığı ifade edildi.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

ODE Yalıtım yeni Epikon Membran serisini tanıttı! 

Yalıtım sektörünün yenilikçi firması ODE, Bitümlü membran pazarında farklı talep ve ihtiyaçlara yanıt verebilmek amacıyla ürün geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firma, yeni Epikon Membran serisini tanıttı.

Müteahhitler konutta metrekareyi büyüttü!

Son dönemde yeni konut üretmek yerine var olan projeleri tamamlamaya odaklanan müteahhitler konutta metrekareyi büyüttü. Yeni proje geliştiren sınırlı sayıdaki şirket ise ağırlığı 4+1, 5+1 ve 6+1 tipi büyük metrekareli dairelere verdi...

Limak Yatırım, yurtdışında hedef büyüttü!

Çimento grubunu birleştirerek 2. büyük çimento fabrikası olan Limak Yatırım, sektörde Afrika’ya yöneldi. Elektrik dağıtımında da gözünü yurtdışına çeviren şirket, hedeflerini büyüttü.

Dursun Özbek: TT Arena'nın kullanım hakkı sorunu çözüldü!

Galatasaray Kulübü Eylül ayı olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Dursun Özbek, kulüp borcunun 1,5 milyar liraya yaklaştığını, ancak eldeki gayrimenkullerle bu borcun kapanabileceğini söyledi. Özbek, TT Arena üzerindeki kullanım hakkı konusunu ise çözdüklerini müjdeledi.

TT&M Design Consultants mimaride özgün projeler üretiyor!

Mimaride, fonksiyonel, ergonomik ürün ve çözümlerle birlikte özgün projeler üretebilmek giderek önem kazanıyor. TT&M Design Consultants çalışma ve yaşam alanlarında mimari danışmanlık ve uygulama hizmeti veren şirket, müşterilerine çağdaş çözümler sunuyor.

Türk müteahhitler Rusya'da hedef büyüttü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Türk müteahhitler, Rusya ile ilgili hedeflerini büyüttü.

Akzirve Gayrimenkul Yatırım 2 projesini tanıttı!

Akzirve Gayrimenkul Yatırım, kendi finansal olanakları ve deneyimiyle inşa edeceği 2 projesini tanıttı. Akzirve, Bahçeşehir'de ve İstanbul Nakliye Ambarları arazisinde hayata geçireceği projeleriyle faaliyetlerini genişletecek.

TT Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

TT Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi, Burç Murat Songur tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos 'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi 'nde kuruldu.

Örnekköy Belediyesi 18 hektarlık kentsel dönüşüm projesini tanıttı!

Kent dönüşümünde "uzlaşma ve yerinde dönüşüm" prensipleriyle hareket eden İzmir Büyükşehir Belediyesi. Örnekköy'deki 18 hektarlık alana ilişkin kentsel dönüşüm projesini kamuoyuna tanıttı.

Çömlekçi'de kentsel dönüşüm yıkımları hız kazandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor. Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında 117 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı.

Menderes Türel Antalya Ulu Cami projesini tanıttı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, tamamlandığında Antalya'nın en büyük camisi olmaya aday 42 dönüm üzerine konumlandırılacak Antalya Cami'nin projesini tanıttı. Camide aynı anda 30 bin kişi ibadet edebilecek.

mıtt Haberi

mıtt

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye'nin bir turizm markası olarak seviyesinin ve kalitesinin korunması gerektiğini belirterek, "Herhangi bir kriz söz konusu diye Türkiye'nin turizm markasının standartlarından taviz veremeyiz" dedi. 


Bakan Çelik, Rusya'nın başkenti Moskova'da bu yıl 22'ncisi düzenlenen Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda (MITT) bulunan Türkiye standını ziyaret etti. 


Fuarda bin 254 metrekare alana kurulan Türkiye standını gezen Çelik, sektör temsilcileri ve katılımcılarla sohbet etti. 


Bakan Çelik, Türkiye standında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ben de bizzat buraya gelerek turizmcilerimize desteğimi göstermek istedim. Aynı zamanda Rus muhataplarımla çeşitli görüşmeler gerçekleştireceğim. İnşallah aldığımız tedbirler olumlu sonuç verecek" dedi. 


Rusya'nın, Türk turizmi için çok önemli bir pazar olduğunu ifade eden Çelik, "Burada bir kaybın yaşanmasını istemiyoruz. Ama sadece kriz, risk ve negatif gelişme odaklı...