26 / 04 / 2024

Miyase Mercan

Miyase Mercan

Merc Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 3 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi 'nde, Miyase Mercan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Vesen Yalıları, ‘yalı dairesi’ konsepti ile Tuzla Mercan’da!

İstanbul Anadolu Yakasının denize sıfır ilk ve tek projesi Vesen Yalıları, Tuzla Mercan’da yalı yaşamı sunuyor. Yüzde 5 peşinat ve 120 ay vadeli konut kredisi ile satılan daireler 2024 yılında teslim edilecek.

Mercan Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Heydarı tarafından kuruldu.

Mercan Kule Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mercan Kule Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile İsris Midilli tarafından kuruldu.

Mercan Alp Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Alp Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi Ekim 2022! 

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mercan Kıyı Vesen projesinde 158 yalı dairesine yer veriliyor. Peki Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi belli oldu mu? İşte Mercan Kıyı Vesen fiyat listesi Ekim 2022! 

Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda 24 ay 0 faiz fırsatı!

Vesen Yapı’nın İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da, İller Bankası arsası üzerinde inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda sıfır faiz fırsatı ile çok özel ödeme avantajlarının sunulduğu fırsatlar başladı.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 10 soruda tüm detaylarıyla!

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mercan Tuzla Vesen Yalılar projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesi nerede? Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte 10 soruda tüm detayları ile Mercan Tuzla Vesen Yalıları...

Mercan Tuzla Vesen Yalıları nerede? Vesen Yalıları fiyat listesi!

Mercan Tuzla Vesen Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve Vesen Yalıları fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra satışta! Yeni proje!

Vesen Yapı imzası taşıyan Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra gerçekleştirilecek lansmanla görücüye çıkıyor. Proje İstanbul’un en sıra dışı ve iddialı projesi olarak hayata geçiyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde ön talep başladı!

Vesen Yapı tarafından yepyeni bir konut projesi hayata geçiyor. İstanbul Tuzla'da yükselecek olan Vesen Yapı imzalı "Mercan Tuzla Vesen Yalıları" projesinde ön talepler alınmaya başladı.

Tuzla Mercan Kıyı satılık daire!

Tuzla Mercan Kıyı satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Tuzla Mercan Kıyı satılık daire fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Mercan Kıyı Vesen fiyat!

Mercan Kıyı Vesen fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Mercan Kıyı Vesen fiyat bilgisi ve proje detayları...

Miyase Mercan Haberi

Miyase Mercan

Merc Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 3 Mart 2015'te, Miyase Mercan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Merc Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü gayrimenkul ile ilgili olarak danışmanlık hizmeti vermek. 2. Üçüncü kişiler nam veya hesabına her türlü gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemine aracılık yapmak. 3. Kendi nam ve hesabına her türlü gayrimenkul alım, satım, yatırım ve kiralama işleri yapmak. 4. Her türlü gayrimenkul ile ilgili değerleme ve fiyat tespiti hizmeti vermek. 5. Her türlü gayrimenkul ile ilgili bilirkişi hizmeti vermek. 6. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak veya yaptırmak veya...