25 / 04 / 2024

Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elvi Levi Mızrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da Beşiktaş, Seba Flora Sitesi, 4. Blok'ta kuruldu.

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Erde Müteahhitlik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erde Müteahhitlik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Değirmenci tarafından kuruldu.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

İlkar Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkar Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet İl tarafından kuruldu.

Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Güven tarafından  kuruldu.

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Miraç Pehlivan tarafından kuruldu.

Lia Turizm Emlak Tarım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Lia Turizm Emlak Tarım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lia Turizm Emlak Tarım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Hezarfen Tasarım Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hezarfen Tasarım Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Gürhan Ötün tarafından kuruldu.

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdinç Zıplı tarafından kuruldu.

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Hayri, Fatma Songurtekin ve Mahmut Başkara ortaklığında kuruldu.

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Asım Ertürk tarafından kuruldu.

Eyfa Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultabeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Yılmaz tarafından kuruldu.

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Peker tarafından kuruldu.

Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elvi Levi Mızrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Mızrak Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Yurtiçinde ve yurtdışında tüm resmi ve özel kuruluşlarının iktisadi devlet teşekkülleri ile belediyelerin , hakiki şahısların , askeri idarelerin ve nato yönetiminin açtığı her türlü inşaat ve taahhüt ihalelerine katılmak , bu konularda müteahhitlik,yüklenicilik ve taşeronluk yapmak. Normal ticari anlaşmalar dahilinde veya Yap , işlet devret sistemi ileaskeri resmi ve ya gayri resmi inşaatlar yapmak , yaptırmak , yap işlet devret sistemi ile barajlar , köprüler , yollar,Havaalanları,tersaneler,toplu konutlar, tatil köyleri , konutlar, sosyal tesisler ve bilimum inşaat işleri yapmak , yaptırmak ve organize etmek. Her türlü inşaat ve yapı işleriyle ilgili...