26 / 04 / 2024

Mk Karaca Turizm İnşaat iletişim

Mk Karaca Turizm İnşaat iletişim

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaca tarafından kuruldu.

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Mk Metinkaya İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Metinkaya İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Kaya tarafından kuruldu.

Karaca Air Pro Cook Air Fryer çok özel kampanyayla ön satışa çıktı! İşte 22 Eylül 2022 Karaca kampanyalı fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook ile mangal tadında etler, tavuklar ve balıklar pişirmek ya da sulu ev yemekleri moduna alarak dolmadan etli tencere yemeğine kadar leziz yemekler yapmak mümkün. Şimdi Karaca Air Pro Cook ön satışa özel fırsatlarla karşınızda. İşte 22 Eylül 2022 Karaca fiyat listesi

Kahvenizi artık evde içme vakti! Karaca’ya gel istediğin kahve makinesini uygun fiyata al! 7 Eylül 2022 fiyat listesi

Günlük olarak en çok tükettiğimiz içeceklerden biri olan kahveye Karaca’dan bambaşka yenilikler geldi. Birbirinden farklı kahve makinelerine Karaca farkı ile sahip olmak mümkün. Üstelik uygun fiyatlarla. İşte detaylar…

No 19 Turizm Ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 19 Turizm Ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Berna Karaca ve Burca Eryıldırım ortaklığında kuruldu.

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de Emir Karaca tarafından kuruldu.

Karaca61 İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca61 İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Yaşar Karaca tarafından kuruldu.

Ergo Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ergo Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te Erman Karaca tarafından açıldı.

Nc8 İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nc8 İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Karaca ve Necip Melet ortaklığında kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 300  bin TL sermaye bedeli ile Serdar Doğan Ve Sezgin Koçak tarafından kuruldu.

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Emin Sadıklar Oğuz Karaca ve Yusuf  Soylu tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy: Yanan ormanlarda yapılaşma mümkün değil!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan orman arazilerinin yapılaşma veya başka amaçla tahsisinin mümkün olmadığını açıkladı.

Mk Karaca Turizm İnşaat iletişim Haberi

Mk Karaca Turizm İnşaat iletişim

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaca tarafından kuruldu.

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. İNŞAAT a.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, Park bahçe düzenlemeleri ,kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel,...