28 / 03 / 2024

mls sistemi

mls sistemi

Emlak vergileri için itiraz sürelerinin dolmasının ardından Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, belirlenen rakamların önümüzdeki yıl emlak vergilerinin bazı bölgelerde yüzde yüzden fazla fark etmesine neden olacağını söyledi.

TÜGEM MLS sistemi ile portföylerini paylaşacaklar!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, TÜGEM MLS sistemi, emlak işletmelerinin yetki belgeli portföyleri üzerinden kapalı devre bir sistemde portföylerini listeleme, paylaşma, ortak hizmet vermeyi sağlayan bir hizmet sunuyor...

Emlak danışmanları dijital ağ ile bağlanıyor!

Emlak danışmanları dijital ağ ile bağlanıyor. Emlak danışmanları arasında dijital ağ oluşturacak TÜGEM MLS sistemi tanıtıldı...

Kale alarm sistemi Ağustos ayına özel ücretsiz kurulum yapıyor!

Bu sıralar hissedilen sıcaklık gölgede kırk ise hissedilen tehlike sıfırın altında! Kale 7/24 alarm sistemi ile mevsim normallerinin çok üstünde kampanya sağlıyor. Kale alarm sistemi Ağustos ayına özel ücretsiz kurulum yapıyor.

İzmir Banliyö Sistemi'nde yenilenme çalışmaları sürüyor!

Devlet Demiryolları ( TCDD ), İzmir'de Aliağa'dan Cumaovası'na kadar 80 kilometrelik banliyö hattı üzerinde toplu taşıma hizmeti veren İzmir Banliyö Sistemi' nde yenilenme çalışmaları sürüyor.

Aselsan, Gebze trafik yönetim sistemi için anlaşma yaptı!

Aselsan Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan, Gebze trafik yönetim sistemi için anlaşma yaptı.

Yangın yönetim Sistemi ile orman yangınlarının büyümesinin önüne geçiliyor!

‘Yangın yönetim Sistemi’ ile orman yangınların büyümesinin önüne geçiliyor. 2 milyon TL yatırım ile hayata geçirilen proje, Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamalara göre 2013 yılı sonunda kuruma 60 milyon TL tasarruf sağladı.

Özer Hıncal: Yangın yönetim sistemi orman yangınlarına hızlı müdahaleyi sağlıyor!

Arvento ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın 2007’den beri yürüttüğü ‘Yangın yönetim Sistemi’ ile orman yangınların büyümesinin önüne geçiliyor. Orman yangınlarına en etkin ve hızlı müdahale edilmesine olanak sağlıyor...

Metrobüs hattı ilave kamera ve anons sistemi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Metrobüs hattı ilave kamera ve anons sistemi ihalesi İstanbul Elektrik Tünel ve Tramvay İşletme Müdürlüğü tarafından 13 Ağustos 2014 tarihinde 14.00'de yapılacak. Ve 120 günde tamamlanacak.

Çevre ve şehircilik bakanlığı sit alanları yönetim sistemi nedir?

Bir arazinin sit olup olmadığı sit alanları yönetim sistemi ile anında öğrenilebilecek. Peki, Çevre ve şehircilik bakanlığı sit alanları yönetim sistemi nedir, sistem nasıl çalışır?

Zemin Etüt Bilgi Sistemi sayesinde raporlar mobil imza ile onaylanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile merkeze bağlanan ilçelerin zemin etüt işlemlerini daha hızlı ve güvenilir şekilde yürütebilmesi için Zemin Etüt Bilgi Sistemi yazılımı gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Zemin Etüt Bilgi Sistemi geliştirdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile merkeze bağlanan ilçelerin zemin etüt işlemlerinin daha hızlı ve güvenilir şekilde yürütebilmesi için Zemin Etüt Bilgi Sistemi geliştirerek zemin etüt raporlarını mobil imza ile onaylamaya başladı.

Adrese dayalı nüfus kayıt sistemi kanunu tam metni!

Adres bilgilerinin tutulması ve adres standardı ile ilgili esaslara, 25 Nisan 2006 tarihinde kabul edilen 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu kapsamında yer veriliyor. İşte adrese dayalı nüfus kayıt sistemi kanunu tam metni...

Yuva Kapalı Sulama Sistemi 2014 sonunda tamamlanacak!

Seçimden sonra ilgili kişilere talimat verdiğini belirten Başkan Türel, “Yapılan çalışmalar neticesinde Yuva’nın kapalı sulama sistemi ihalesini 15-30 Ağustos arası yapıp tamamlıyoruz. İhaleyi yaptıktan 4 ay sonra bu iş biter" dedi

mls sistemi Haberi

mls sistemi

Emlak vergisi tapu harçlarından, veraset ve intikalden vergilerine, konut teslimlerindeki KDV oranlarından, emsal kira bedellerine kadar birçok alanı etkiliyor. 2017 yılı, bina, arsa ve araziler için 2018 yılına ait uygulanacak metrekare birim değer takdirlerinin yapıldığı yıl oldu. Lakin birçok bölgedeki yapılan değişiklikler bu çalışmaların daha profesyonel, değer bazlı, hakkaniyete uygun, şerefiyeleri bile dikkate alan şekilde yapılması gerektiğini gösteriyor.


Emlak vergileri için itiraz sürelerinin dolması sonrasında, önceki yıllarda yaşanan örneklerin 2018’de görüleceğini belirten Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Belirlenen rakamlar önümüzdeki yıl emlak vergilerinin bazı bölgelerde yüzde yüzden fazla fark etmesine neden olacak. 2013 yılından 2014’e geçişte benzer durumu yaşamıştık. Harbiye Valikonağı Caddesi rayiç değeri 10 bin 368-TL’den 21 bin TL’ye, Gayrettepe Barbaros Bulvarı 2 bin 468-TL’den, 6 bin...