25 / 04 / 2024

TÜGEM MLS sistemi ile portföylerini paylaşacaklar!

TÜGEM MLS sistemi ile portföylerini paylaşacaklar!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, TÜGEM MLS sistemi, emlak işletmelerinin yetki belgeli portföyleri üzerinden kapalı devre bir sistemde portföylerini listeleme, paylaşma, ortak hizmet vermeyi sağlayan bir hizmet sunuyor...



Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM), üyesi olan emlak profesyonelleri için REOS Emlak Sistemi ile ortak TÜGEM MLS sistemini geliştirdi. MLS sistemi, emlak işletmelerinin yetki belgeli portföyleri üzerinden kapalı devre bir sistemde portföylerini listeleme, paylaşma, ortak hizmet vermeyi sağlayan bir altyapı sunuyor.

Ekonomist'te yer alan habere göre; TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan, MLS ile TÜGEM çatısı altındaki gayrimenkul danışmanlarına ortak bir paylaşım platformu oluşturulduğunu söyledi. TÜGEM Başkan Yardımcısı Mustafa Hakan Özelmacıklı ise TÜGEM MLS'nin, yeterlilik belgesine sahip emlak danışmanlarının yetkilendirme sözleşmeli portföylerini hizmet ortaklığı çerçevesinde diğer emlak işletmeleriyle paylaşabilecekleri bir portföy pazarlama ve yönetim sistemi üzerine kurulduğunu vurguluyor.
 


Geri Dön