25 / 04 / 2024

Hakan Akdoğan kimdir

Hakan Akdoğan kimdir

Yetki belgesi alan emlak işletmelerinin sayısı 30 bini aştı. Mevcut işletmeler için belirlenen 31 Mart 2021 tarihi sonrası sektörde denetim ve düzenlemelerin artması bekleniyor.

​Ev satın alırken dolandırılmayın! 

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan ev satın almayı veya kiralamayı düşünenlerin dikkat etmesi gerekenler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Türk vatandaşlığı almak için gayrimenkul usulsüzlüğü!

TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan “Değerleme raporlarındaki yüksek gösterilen değerler ile de verilen vatandaşlıklara tedbir getirilmeli. Değerleme şirketleri yapı denetimde olduğu gibi atama şekli ile atanabilmeli ve değer 3 yıl sonra da tekrar kontrol edilmeli” şeklinde konuştu.

TÜGEM MLS sistemi ile portföylerini paylaşacaklar!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, TÜGEM MLS sistemi, emlak işletmelerinin yetki belgeli portföyleri üzerinden kapalı devre bir sistemde portföylerini listeleme, paylaşma, ortak hizmet vermeyi sağlayan bir hizmet sunuyor...

Yetkisi olmayan emlak faaliyetleri yürütemez!

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, ''İster kiracı olsun, ister müteahhit olsun kimse kendi adlarına kayıtlı taşınmazlar dışındaki yerlerin satış ve kiralamalarına aracılık edemez. Emlak faaliyetleri sadece yetki belgeli emlak işletmeleri tarafından yapılabilir'' dedi.

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Günlük kiralamada yeni dönem! Piyasaya doping olacak

Günlük konut kiralamayla ilgili yasal düzenlemede yeni dönem başladı. İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Komite Başkanı Hakan Akdoğan, yeni düzenlemenin gayrimenkul piyasasına olumlu yansıyacağını, hem kiracıya hem de apartman sakinlerine yarayacağını ifade etti.

Gayrimenkul sektörüne yeni soluk: RookZ! Gayrimenkulün kalesi olmaya geliyor...

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden TÜGEM'in Kurucusu, İTO Gayrimenkul Komite Başkanı ve NEOPRA Gayrimenkul Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akdoğan, sektöre yepyeni bir soluk getirecek projesi "Gayrimenkulün kalesi" sloganıyla yola çıkan RookZ için start verdi.

Konutta talep resmen çakıldı! Önceki aylara göre yüzde 50'lik sert düşüş!

Konut talebinin önceki aylara göre yüzde 50 oranında azaldığı belirtiliyor. Peki, konut piyasasındaki sert düşüşün temel nedeni ne? İTO Gayrimenkul Komite Başkanı Hakan Akdoğan, merak edilenleri yanıtladı.

Emlak satışlarında rekor! Gayrimenkulde istihdam 122 bine ulaştı

Türkiye'de, 'gayrimenkul faaliyetleri' sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 224 kişiye ulaşarak tarihin en yüksek seviyesine çıktı. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Hakan Akdoğan bunu değerlendirdi. 

Türkiye'de ev sahipliği oranı düşüyor!

Türkiye'de inşa edilen konut sayısında yaşanan artışlara rağmen kendi evlerinde oturanların oranları düşüyor. İşte Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Hasan Sadun Oğan kaç yılında ve nerede doğdu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Hasan Sadun Oğan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Mistral GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Hasan Sadun Oğan’ın hayatı...

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul satışında yeni dönem başladı! Randevu e-devletten, satış noterden!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan, “Başvurular, e-Devlet sistemindeki Türkiye Noterler Birliğinin “e- randevu/başvuru” uygulamasından alınacak. 500-4000 TL arasında hizmet bedeli verilecek” dedi.

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Akdoğan tarafından kuruldu.

TÜGEM Başkanı uyardı: Dolardaki yükseliş konut fiyatlarını artırabilir!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, dolardaki artışa dikkat çekerek, “Burada yaşanacak nakit çıkışı gayrimenkul piyasalarına dönebilir görüşündeyiz. Bu da fiyatları yükseltecektir” dedi.

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Hakan Akdoğan kimdir Haberi

Hakan Akdoğan kimdir

Yetki belgesi alan emlak işletmesi sayısı 30 bini aştı. Mevcut işletmeler için belirlenen 31 Mart 2021 tarihi sonrası sektörde denetim ve düzenlemeler bekleniyor.

Konuya ilişkin değerlendirmeler yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan “Yetki belgesi almış olan emlak işletmeleri artık taşınmaz ticareti hakkında yönetmelik kapsamında faaliyetlerini yürütmeliler. Özellikle 31 Mart sonrasında TTBS sistemi üzerinden yetki belgesiz çalışan işletmeler, aracılar ve benzer organizasyonlar ihbar edilmeli. Taşınmaz pazarlanması ve kiralanmasına aracılık faaliyetleri taşınmaz ticareti yönetmeliği kapsamındadır. Bu faaliyette bulunan tüm işletmeler Yetki Belgesi almalıdır” diye konuştu.

Takipçisi Olacağız

TÜGEM’in sektörünün gelişmesine ve büyümesine öncülük ederek, meslektaşlarının birlik ve beraberliğini sağlamaya yönelik çalışmalarına devam edeceğini belirten Akdoğan “Yetki belgesiz ilan yayınlamaya portallar artık son vermelidir. Ticaret Bakanlığı da bu konuda gereken...