29 / 03 / 2024

Mn Ay İnşaat iletişim

Mn Ay İnşaat iletişim

Mn Ay İnşaat Otomotiv Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ay tarafından kuruldu.

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykanat tarafından kuruldu.

Aile destek programı ocak ödemeleri ne zaman? Aile Destek ödemeleri ocak ayının kaçında yatıyor?

Aile destek programından yararlanan vatandaşlar, “Aile destek programı ocak ödemeleri ne zaman? Aile Destek ödemeleri ocak ayının kaçında yatıyor?” sorduğu sorularına yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesine çıktı! İşte yükselişin ardındaki nedenler

Fed'in faiz artırımında yumuşayacağı beklentisi ile son 7 ayın zirvesine çıkan altının yeniden oyuna dönmesi ve bu yılın ortalarına doğru rekor kırması bekleniyor.

Her ayın 6'sında Atasay'da dev indirim var! Fırsatları kaçırmayın! Atasay 5 Ocak 2023 Atasay fiyat listesi 

Atasay'da her ayın 6'sında dev indirim kampanyaları başlıyor. Tüm altın takılarda net yüzde 25 indirim sizleri bekliyor. İşte 5 Ocak 2023 Atasay fiyat listesi.

Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek! Dolar/TL kurunda son dakika...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte doların ne kadar olacağı merak konusu oldu. Milyonlarca vatandaş yeni yılda dolar artacak senaryolarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine yanıt arıyor. Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek!

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

BİM'de 90'lı bulaşık tableti 225 TL, Çamaşır sodası 18 TL! Yeni ayın ilk kataloğu geldi! İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM 3 Ocak 2022 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de 90'lı bulaşık tableti 225 TL, Çamaşır sodası 18 TL! Yeni ayın ilk kataloğu geldi! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Aile destek ödemeleri aralık ayın kaçında yatıyor? Aile destek ödemeleri zamlandı mı?

Aile destek ödemeleri gündemde yer alıyor. Bu destekten yararlanan vatandaşlar, Aile destek ödemeleri aralık ayın kaçında yatacağını araştırıyor. İşte detaylar!

ABD`de yeni konut satışları 3 ayın zirvesinde!

ABD'de yeni konut satışları Kasım ayında yüzde 5,8 artarak 640 bin adede çıkarak piyasa beklentilerini aştı ve üç ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Elinde dolar olanları tir tir titreten son dakika gelişmesi! 5 ayın dibinde! Bu rakamı görenler sağa sola kaçıştı

Son dakika dolar kuruna yönelik gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ederken elinde dolar olanları tir tir titreten son dakika gelişmesi yaşandı. Dolar endeksi 5 ayın dibini görürken doları olanlar sağa sola kaçıştı.

Aile Destek ödemeleri ayın kaçında yatıyor? Aralık aile destek parası ne zaman yatacak?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı ilgili kişiler tarafından araştırılmaktadır. Aile destek parasını alan vatandaşlar Aralık ayının ödemesinin ne zaman yapılacağını bilmek istiyor. İşte bu konuya dair detaylar…

Konut kredisi faizleri 40 ayın zirvesini gördü! 3.15 puan yükseldi!

Ekonomi yönetiminin aldığı makroihtiyati önlemler ve düşük faiz politikası ticari kredi faizlerinde gözle görülür bir etkiye neden olsa da bireysel kredi faiz oranlarında aynı durum söz konusu olmadı. Özellikle konut kredisi faizinde ise son 40 ayın zirvesi resmen görüldü. İşte ayrıntılar...

ABD'de tüketici güveni 4 ayın en düşük seviyesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde tüketici güveni 4 ayın en düşük seviyesine düştü. İşte ayrıntılar...

Mn Ay İnşaat iletişim Haberi

Mn Ay İnşaat iletişim

Mn Ay İnşaat Otomotiv Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ay tarafından kuruldu.

Mn Ay İnşaat Otomotiv Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,kat mülkiyeti,kat irtifakı ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. CANLI HAYVAN a. Her çeşit canlı hayvan alımı, satımı, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü eti yenebilir, canlı hayvanların usul ve esaslar dahilinde kesimi yapmak. b. Besicilik ve hayvan yetiştiriciliği yapmak. c....