28 / 03 / 2024

Mobil çalışma nedir

Mobil çalışma nedir

Mobil cihaz kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte iş dünyasının yeni trendi mobil çalışma oldu. Bir yandan işverene sağladığı tasarruf olanağı, diğer yandan mesainin 7/24’e kadar genişlemesi nedeniyle artıları ve eksileri sıklıkla tartışılıyor.

Konut dışı kentsel çalışma alanı nedir?

Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında konut dışı kentsel çalışma alanları ile ilgili esaslar yeniden belirlendi. Peki, konut dışı kentsel çalışma alanı nedir?

Mobil çalışma yaygınlaşacak!

Mobil cihaz kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte iş dünyasının yeni trendi mobil çalışma oldu. Bir yandan işverene sağladığı tasarruf olanağı, diğer yandan mesainin 7/24’e kadar genişlemesi nedeniyle artıları ve eksileri sıklıkla tartışılıyor.

TURYAP genel müdürlük kadrosu için çalışma arkadaşları arıyor!

Türk gayrimenkul sektörüne, 30 yıldır hizmet vermekte olan TURYAP, genel müdürlükte görevlendirmek üzere yeni çalışma arkadaşları arıyor. TURYAP’tan yapılan açıklamaya göre, yeniden yapılanma çerçevesinde, genel müdürlük ekibi güçlendirilecek.

Taksim Meydanı'nda yeni çalışma başladı!

Büyükşehir Belediyesi'nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

İnegöl'de konut dışı kentsel çalışma alanı yeniden belirleniyor!

Bursa İnegöl'e bağlı Akhisar Mahallesi'nde dört parsel üzerinden geçen doğalgaz boru hattı dikkate alınarak “Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanları”nın yeniden düzenlenmesine yönelik 1/5000 ölçekli İnegöl Revizyon+İlave Nazım İmar Planı Değişikliği askıda...

Havza yönetim heyetlerinin teşekkülü, görevleri, çalışma usul ve esasları hakkında tebliğ!

Havza yönetim heyetlerinin teşekkülü, görevleri, çalışma usul ve esasları hakkında tebliğ 20 Mayıs 2015 tarihinde 29361 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Havza yönetim heyetleri tebliği...

Çalışma Bakanlığı'ndan inşaatlarda iskele eğitimi!

İnşaatlarda gerekli tedbirlerin alınması ve işçi ile işverenlerin eğitilmesi için Çalışma Bakanlığı'na bağlı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) harekete geçti.

Dokuma Projesi Çalışma Grubu'nun raporu tanıtıldı!

Dokuma Projesi Çalışma Grubu’nun oluşturduğu dokuma alanı ile ilgili rapor basına tanıtıldı. Görüş ve öneriler dahilinde hazırlanan rapor, Kepez Belediye Meclisi’ne verilecek.

Muhtarlık çalışma saatleri 2015!

Muhtar, köy veya mahalle tüzel kişiliğinde, yönetiminin başında bulunan kişiler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, muhtarların görevleri nelerdir? Muhtarlık çalışma saatleri 2015 nelerdir? İşte yanıtı..

Kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma esasları!

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında kurulan kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma usul ve esasları yönerge ile düzenleniyor.İşte kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma esasları....

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 300 noktada çalışma!

Kentin her gün ortalama 300 değişik noktasında çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, temizlikten köprü-alt geçit bakım ve onarımına, parklarda düzenlemeden kente estetik kazandırmaya kadar birçok alanda faaliyet yürütüyor.

Seka'nın bir yıllık çalışma raporu kabul edildi!

Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Belediye Başkanı Kamil Saka’nın meclise sunduğu bir yıllık çalışma raporu ve Cemevlerine ibadethane statüsü verilemesi kabul edildi.

GYODER 2015 yılı çalışma dönemi bütçe açıklaması!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği 2015 yılı çalışma dönemi bütçe açıklamalarını yayımladı. Bütçe raporunda gelir, gider, diğer aktivite ve organizasyonlarla ilgili bütçe açıklamaları yer alıyor.

Mobil çalışma nedir Haberi

Mobil çalışma nedir

Mobil cihaz kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte iş dünyasının yeni trendi mobil çalışma oldu. Bir yandan işverene sağladığı tasarruf olanağı, diğer yandan mesainin 7/24’e kadar genişlemesi nedeniyle artıları ve eksileri sıklıkla tartışılıyor. BAREM’in, çeşitli kademelerden yöneticilerle yaptığı araştırmaya göre ayda ortalama 4 gün mobil çalışan yöneticilerin yalnızca beşte birinin aklına mobil çalışma denince özgürlük geliyor.

Son yıllarda mobil cihazların artması ve internete bağlanılabilecek alanların çoğalmasıyla mobil çalışma, yani iş saatlerinde işyeri dışında çalışma, popüler hale geldi. Kafeler laptoplarıyla çalışan, yollar laptop taşıyan, ulaşım araçları tabletinden iş maillerini kontrol eden ve cep telefonuyla iş konuşan insanlarla dolu. Bu durum, Türkiye’de iş hayatının bir bölümünün mobile uyum sağladığını gösteriyor. Mobil çalışmanın; bulunulan sektöre, çalışan kişinin departman ve pozisyonuna, işin online platformdan yönetilip yönetilmemesine, entelektüel...