20 / 04 / 2024

mobilya fabrikası yangın kayseri

mobilya fabrikası yangın kayseri

Kayseri' de bir mobilya fabrikasında çıkan yangında, fabrika büyük zarar gördü. Hafta sonu mesaisi yapan işçiler gözyaşlarına boğuldu. Fabrikadaki yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi...

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Bursa'da fabrika yangını!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, eldiven fabrikasında çıkan ve Suriyeli bir ailenin oturduğu eve sıçrayan yangın hasara neden oldu. Çatısı çöken fabrika ve ev kullanılamaz hale geldi.

Ankara'daki ORS Rulman Fabrikası’nda yangın çıktı!

Ankara'daki ORS Rulman Fabrikası’nda yangın çıktı. Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Eskişehir Yolu 60. Kilometredeki ORS Rulman Fabrikası’nda çıkan yangına anında müdahale edip kontrol altına alarak söndürdü.

Mersin Erdemli'de bir fabrikada yangın çıktı!

Mersin'in Erdemli ilçesinde narenciye paketleme fabrikasının yatakhanesinde çıkan yangında 3 işçi öldü, 6 işçi yaralandı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Bartın'da mobilya imalathanesinde yangın çıktı!

Bartın'da mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Gecen köyü mevkisindeki toptancılar sitesinde, Fatma Kılıç ve de Tamer Kaya' ya ait mobilya imalathanesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı!

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı. İşçilerin ihbarıyla fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Söndürme çalışmalarına işçiler de destek verdi.

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı!

Viranşehir ilçesinde çırçır fabrikasında çıkan yangında tonlarca pamuk zarar gördü. Alınan bilgiye göre, Viranşehir-Şanlıurfa karayolunun ilçe merkezi girişinde bulunan bir çırçır pres fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Sefaköy'deki fabrikada yangın çıktı!

Sefaköy Tahsin Tekoğlu Caddesi üzerinde bulunan kumaş fabrikasının çatı kısmında, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 23.30'da yangın çıktı. Fabrikadan yükselen alevleri fark eden vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Esenyurt'taki takı fabrikasında yangın!

Esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi Yangın, İstiklal Mahallesi, Büyük Ayazma Caddesi üzerinde bulunan fabrika binasında saat 20.00 sıralarında başladı.

Gebze'de fabrikada yangın meydana geldi!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren ağaç entegre fabrikasında meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. Tavşanlı köyünde ağaç entegre fabrikasının kurutma bölümünde bantların aşırı ısınması nedeniyle kazanda patlama meydana geldi.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktı!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde dün akşam bir çorap imalathanesinin çatı katında çıkan yangın çevrede büyük korku yarattı. Bitişiğindeki mobilya atölyesinin çatısına sıçrayan alevlere, itfaiye ekipleri müdahale etti..

Bingöl’de fabrika yangınına TOMA müdahalesi!

Bingöl ’deki bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, 2 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına polis de 2 TOMA ile destek verdi.

İzmir'de kimya fabrikasında yangın çıktı!

İzmir’in Menemen İlçesinde kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

mobilya fabrikası yangın kayseri Haberi

mobilya fabrikası yangın kayseri


Kayseri'de bir mobilya fabrikasında çıkan yangında, fabrika büyük zarar gördü. Haftasonu mesaisi yapan işçiler gözyaşlarına boğuldu. Yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi.


Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 12. Cadde'de bir mobilya fabrikasında öğle saatlerinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle fabrikanın üç hangarının büyük bölümüne sıçrayan yangına itfaiye ekipleri hemen müdahale etti. 10 itfaiye ekibine olay yerine gelen fabrika sahipleri ve çalışanlar da yardım etti. Hafta sonu mesaisi için işyerinde bulunan işçiler yangını çaresizce izledi. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Yangın kontrol altına alındıktan sonra soğutma çalışmalarına başlandı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme...