27 / 04 / 2024

modd group gayrimenkul portföy

modd group gayrimenkul portföy

MODD Group CEO’su Cem Has 2020 hedeflerini anlattı. Şirket 2020’de 400 markaya hizmet vererek 15 milyon TL’lik ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Almustafa Group Gayrimenkul Ticaret İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almustafa Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 400 bin TL sermaye bedeli İle Muhanad Almustafa tarafından kuruldu.

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Şişli’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Azadı Ve Mehran Delkhahıfar tarafından kuruldu.

Kown Investment Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kown Investment Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sermet Hançer tarafından kuruldu.

Send Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Send Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi  Bağcılar’da   2 milyon TL sermaye bedeli ile  Halil Emrullah Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Abdalaa Alhomsee tarafından kuruldu.

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yakuplu Şubesi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  Reza Kaya  tarafından açıldı.

Rebica Group Gayrimenkul Ve Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebica Group Gayrimenkul Ve Elektronik Dış Ticaret Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli İle Mohamad Fathı Kaısoun tarafından kuruldu.

Diamond Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Group Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te   750 bin TL sermaye bedeli İle Rama Alrajel  Ve  Hani El Merci tarafından kuruldu.

Bunyan Group Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım  Anonim Şirketi kuruldu!

Bunyan Group Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım  Anonim Şirketi Başakşehir’de  100bin TL sermaye bedeli ile Almahmoud Holding Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Dnz Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli İle  Yılmaz  Bülbül tarafından kuruldu.

Sian Group Gayrimenkul Turizm Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sian Group Gayrimenkul Turizm Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ilgar Alıyev tarafından kuruldu.

Kareen Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kareen Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bahram Mohammadzadehazar ve Elham Fayyaz tarafından kurulu.

Emir Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zakı Haj Alı tarafından kuruldu.

modd group gayrimenkul portföy Haberi

modd group gayrimenkul portföy

Türkiye’nin önde gelen 300’den fazla markasına hizmet veren MODD/group, reklam ajansı olarak 2019 yılını yüzde 35 büyüme ile tamamladı. Şirket 2020’de 400 markaya hizmet vererek 15 milyon TL’lik ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Tam hizmet reklam ajansı ve girişimcilik merkezi olarak faaliyet gösteren MODD/group’un 2019 yılını yüzde 35’lik büyümeyle tamamladı. MODD/group’un 2019’da oldukça agresif bir büyüme sergilediğini vurgulayan MODD Group CEO’su Cem Has, "Sahip olduğu ekibi büyüterek, iş potansiyelini artıran şirketimiz 2019’da 3 yeni şirket ile faaliyet alanını genişletti. Gerek ciro gerekse de istihdam olarak yılı yüzde 35’lik büyümeyle tamamladık. Grup olarak geçtiğimiz yıl 3 yeni girişime imza attık." dedi.


360 Proje Pazarlama İle 1 Milyar TL’lik Portföy’e Sahibiz

MODD Group CEO’su Cem Has açıklamalarına şu şekilde devam etti,"Bunlardan ilki olan 360...