26 / 04 / 2024

modda mavişehir satış ofisi

modda mavişehir satış ofisi

Modda Mavişehir nerede sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Yüzde 25 peşinat verilerek daire satın alınabilen İzmir Modda Mavişehir Konutlarında teslimler Haziran 2014 yılında içerisinde gerçekleşecek.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Ekmas Mavişehir'de son 1 konut satışta: 16 milyon TL'ye!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilen Ekmas Mavişehir Projesi alıcılarına teslim edilmeye başlayalı iki yıl oldu. Birbirinden farklı sosyal alanların bulunduğu bu projeye dair tüm detaylar haberimizde…

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Anka İnşaat'ın İzmir'de hayata geçireceği Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. Fiyatların 3 milyon liradan başladığı projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...

İzmir Mavişehir'de gayrimenkuller değer kazanıyor!

Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de yer alan 12 daireyi toplam 7 buçuk milyon liraya satışa çıkarıyor. Karşıyaka Belediyesi satacağı 12 daire için toplam 7 milyon 595 bin TL tahmini bedel açıkladı.

Erzurum Mavi Şehir'in konut satışları 31 Ağustos'ta!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan “Mavi Şehir”i kamuoyuna açıkladı.Sekmen, Büyükşehir’in Erzurum’u daha güzel bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

Gölbaşı Mavi Şehir'de satışlar 31 Ağustos'ta başlıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan “Mavi Şehir”i kamuoyuna açıkladı. “Gölbaşı Mavi Şehir” konut projesi Kafe 25’te düzenlenen basın toplantısıyla gazetecilere tanıtıldı.

Ontan İnşaat Modda Mavişehir'de yaşam başladı!

İzmir'in yaşam merkezi Mavişehir'de Ontan İnşaat yatırımı olarak inşa edilen; özgürlük ve modern yaşam tarzını yansıtan, MODDA Mavişehir sahipleri kent hayatı içinde huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Modda Mavişehir'de yaşam başladı!

Ontan İnşaat'ın yatırımı olan, özgürlük ve modern yaşam tarzını yansıtan, akılcı, işlevsel ve estetik mimari projesi ile ilgi odağı olan MODDA Mavişehir'de, konut sahipleri huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Gaziantep Mavişehir başvuru bedeli ne kadar?

Gaziantep Mavişehir'de 2+1 daireler bulunuyor. Aylık taksitlerin 400 TL'den başladığı projede 1.000 konut satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Mavişehir başvuru bedeli ne kadar?

Gaziantep Mavişehir Evleri ödeme planı!

Gaziantep Mavişehir Evleri ödeme planı kapsamında aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. Başvuru bedeli talep edilmeyen projede alt gelir grubu kapsamında 1.000 adet daire kurayla satılıyor.

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi onaylandı!

Konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Cengiz İnşaat Mavişehir projesine İzmir Valiliği'nden jet onay geldi. 2015 yılı içerisinde satışa çıkacak olan projede 2 bin 500 adet konut yer alıyor...

modda mavişehir satış ofisi Haberi

modda mavişehir satış ofisi

Banka kredisi kullanılabilen Modda Mavişehir projesi Gözde Grubu-Onton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Modda Mavişehir nerede sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim. 


3 blok halinde yükselen Modda Mavişehir projesi lokasyon olarak İzmir'de konumlandırılıyor. 135 adet konuttan meydana gelen Modda Mavişehir Evlerinde teslimler 2015 Haziran'da gerçekleşecek.


15 bin metrekare arsa alanına sahip olan Modda Mavişehir Evlerinde  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor. Blokların 9 katlı olarak inşa edildiği Modda Mavişehir 2014 Haziran'da teslim edilecek.


Modda Mavişehir fiyat listesi:

2 oda 1 salon daireler 284 bin TL'den,

3 oda 1 salon daireler ise 385 bin TL'den başlıyor.


Modda Mavişehir nerede?

İzmir Modda Mavişehir projesi Çiğli Kipa'ya 3 dakika, Carrefour'a 1 dakika, Migros'a 3 dakika, Kapalı Spor Salonu'na 3 dakika, Karşıyaka Çevre...