20 / 04 / 2024

 Modda Suites projesi

 Modda Suites projesi

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, projelerinde sadelik, huzur ve güven döneminin başladığını açıkladı ve  “Modda Suites’te bunu ön plana çıkardık” dedi.

Modda Bulvar'da 0.99 faiz fırsatı!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Modda Bulvar projesinde 0.99 faiz fırsatı başladı. İşte Modda Bulvar projesi kampanya detayları...

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Modda Bulvar projesi ne kadar kazandırdı? 

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyet gösteren köklü firmalardan Ontan inşaat, 2006 yılından bu yana Yerel ve Ulusal platformlarda, özellikle Ege Bölgesi'ne birçok ödüllü proje kazandırdığını ve Modda Bulvar'la bugüne kadar yüzde 50 prim yaptığını açıkladı...

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Ontan Grup'da kampanyalar devam ediyor!

Ontan Grup'un iki projesinde kampanyalar devam ediyor. Modda Bulvar'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Ayrıca Modda Suites'de son 7 daire kaldı. 

Modda Suites'e ''En İyi Konut'' ödülü!

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Sign Of The City Awards'ta ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Frame Suites yeni sahiplerini bekliyor!

VITHOME İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Frame Suites projesi yeni ev sahiplerini bekliyor. Frame Suites Bodrum, düzenlediği “Bodrum in Frame” buluşmasında değerli isimleri ağırladı.

Seba Suites metrekare fiyatları!

Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde yükselen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla tanıtılıyor...

Modda Bulvar'da detaylar belli oldu! Lansmana özel 0,79 faizle!

Modda Bulvar projesi İzmir Bornova'da hayata Ontan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 0,79 faizle ödemeler yapılıyor. 

Ontan Modda Port projesi geliyor! Yeni Proje!

İzmir Konak’ta hayata geçirilen Modda Port projesi 25 katlı 2 blok olarak tasarlandı. Proje deniz ve şehir manzarasına hakim konumda yer alıyor..

 Modda Suites Bayraklı’nın çehresini değiştiriyor!

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, projelerinde sadelik, huzur ve güven döneminin başladığını açıkladı ve  “Modda Suites’te bunu ön plana çıkardık” dedi.

Seba Suites Cendere Konut Projesi!

Seba Suites Cendere Konut Projesi kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Proje iki blok şeklinde yükseliyor.

 Modda Suites projesi Haberi

 Modda Suites projesi


Büyükşehirlerden İzmir’e göçün artması, kent merkezinde yaşayanların ise huzurlu ve güvenli yaşam beklentisi, inşaat projelerinde konsept değişikliğine gidilmesini sağladı.

Bu talebi karşılamak amacıyla yeni projeler geliştirdiklerini açıklayan Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, Bayraklı’da yapımına başlanan Modda Suites’te huzuru, güveni ve sadeliği ön plana çıkarttıklarını açıkladı. Şehir hayatının stresinden, trafik gürültüsünden ve kaos ortamından uzaklaşırken, şehrin dinamizmini de yaşamak isteyenlerin ihtiyaçları düşünülerek dizayn edilen Modda Suites; sadeliği ince mimari detaylarla gözler önüne sererek sakinlerine huzur veriyor. 

72 konut var
Modda Suites projesi hakkında açıklamalar yapan Özgür Güzel, “Geçtiğimiz yıl 6 Eylül’de lansman fiyatlarıyla satışa sunulan, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 72 konuttan oluşan Modda Suites, işlevsel detaylarla yaşam alanlarının konforunu arttırıyor. İstanbul’un stresli yaşamından uzaklaşma hayali kuranların...