29 / 03 / 2024

 Modda Suites Bayraklı’nın çehresini değiştiriyor!

 Modda Suites Bayraklı’nın çehresini değiştiriyor!

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, projelerinde sadelik, huzur ve güven döneminin başladığını açıkladı ve  “Modda Suites’te bunu ön plana çıkardık” dedi.




Büyükşehirlerden İzmir’e göçün artması, kent merkezinde yaşayanların ise huzurlu ve güvenli yaşam beklentisi, inşaat projelerinde konsept değişikliğine gidilmesini sağladı.

 

Bu talebi karşılamak amacıyla yeni projeler geliştirdiklerini açıklayan Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, Bayraklı’da yapımına başlanan Modda Suites’te huzuru, güveni ve sadeliği ön plana çıkarttıklarını açıkladı. Şehir hayatının stresinden, trafik gürültüsünden ve kaos ortamından uzaklaşırken, şehrin dinamizmini de yaşamak isteyenlerin ihtiyaçları düşünülerek dizayn edilen Modda Suites; sadeliği ince mimari detaylarla gözler önüne sererek sakinlerine huzur veriyor. 

 

72 konut var
Modda Suites projesi hakkında açıklamalar yapan Özgür Güzel, “Geçtiğimiz yıl 6 Eylül’de lansman fiyatlarıyla satışa sunulan, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 72 konuttan oluşan Modda Suites, işlevsel detaylarla yaşam alanlarının konforunu arttırıyor. İstanbul’un stresli yaşamından uzaklaşma hayali kuranların tüm beklentilerine yanıt veren Modda Suites, Bayraklı’nın çehresini değiştiren yalın bir estetik anlayışıyla dikkat çekiyor” dedi.

 

 

Web: http://www.moddasuites.com


Geri Dön