25 / 04 / 2024

modern taksi durakları yayılıyor kayseri

modern taksi durakları yayılıyor kayseri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ATM'li modern taksi duraklarını yaygınlaştırıyor. Muhtelif yerlerdeki 8 adet ATM'li taksi durağının yapım işi ihale edildi. İhaleye toplamda 5 firma katıldı, sonuçlar henüz açıklanmadı.

Üsküdar Belediyesi ilçedeki esnaftan 2 ay kira ve ecrimisil ücreti almayacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı açıklamada taksi durakları ve küçük esnaf dahil ilçedeki tüm kira ve ecrimisil alacaklarını 2 ay boyunca almayacaklarını duyurdu.

Düzceli taksiciler modern yazıhanelere kavuşuyor!

Şehir merkezinde faaliyet gösteren taksiciler modern yazıhanelere kavuşuyor. Düzce Belediyesi tarafından yeni model taksi yazıhanesi Hastane taksiye konuşlandırıldı.

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Çankaya'da taksi durakları modernleştiriliyor!

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde taksi duraklarını modern hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, taksici esnafının daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için belediye denetiminde bulunan 102 taksi durağını yeniden inşa ediyor.

Taksi, minibüs ve dolmuş durakları İSPARK'a emanet!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, kentteki taksi, minibüs ve dolmuş taşımacılığı ile duraklarının işletme yetkisinin 15 yıllığına İSPARK'a verilmesini onayladı. Taksi müşterilerine 5 dilde destek verilecek.

Keçiören'de taksi duraklarının yapım çalışmaları tamamlandı!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün taksici esnafıyla görüşerek planladığı yenileme çalışmaları sonrasında Kalaba ve Sancaktepe taksi duraklarının yapım çalışması tamamlandı.

İBB, İspark ve Verifon'dan İstanbul'a modern taksi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSPARK ve taksi çağrı merkezi ve yönetimi ihalesini kazanan Verifon işbirliğiyle 2 yıl içinde 18 bin taksiyi kapsayacak projeyi ve tam donanımlı taksi uygulamasını hayata geçiriyor.

ATM'li duraklar yaygınlaşıyor!

Baraka halinde bulunan taksi duraklarını kaldırarak yerlerine banka ATM'lerinin de yer aldığı modern duraklann yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, beğenilen bu durakların yaygınlaştırılması için ihale yaptı.

Kayseri'de modern taksi durakları yaygınlaşıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ATM'li modern taksi duraklarını yaygınlaştırıyor. Muhtelif yerlerdeki 8 adet ATM'li taksi durağının yapım işi ihale edildi. İhaleye toplamda 5 firma katıldı, sonuçlar henüz açıklanmadı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ATM'li durak ihalesine 5 teklif geldi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ATM'li modern taksi duraklarını yaygınlaştırıyor. Muhtelif yerlerdeki 8 adet ATM'li taksi durağının yapım işi ihale edildi. İhale için 5 firma teklifte bulundu.

Kağıthane'de yenilenen Kubilay Taksi Durağı açıldı!

Kağıthane Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, durağın açılış törenine katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçe sınırları içerisinde kalan taksi duraklarını yenilemeye devam ettiklerini belirtti...

Eyüp Hastanesi taksi durağı açıldı!

İstanbul Eyüp Belediyesi, ilçedeki taksi duraklarını yeniliyor. Eyüp merkezdeki taksi durağını yep yeni bir görünüme kavuşturan belediye, Eyüp Devlet Hastanesi’ nin taksi durağını da yeniledi...

Modern taksi durakları kullanımda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nın ( İTEO ) başlattığı proje kapsamında tasarlanan birbirinden ilginç görünümlü modern taş duraklar kentin belirli noktalarına yerleştirilmeye başlandı...

modern taksi durakları yayılıyor kayseri Haberi

modern taksi durakları yayılıyor kayseri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ATM'li modern taksi duraklarını yaygınlaştırıyor. Muhtelif yerlerdeki 8 adet ATM'li taksi durağının yapım işi ihale edildi. 


Baraka halinde bulunan taksi duraklarını kaldırarak yerlerine banka ATM'lerinin de yer aldığı modern durakların yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, beğenilen bu durakların yaygınlaştırılması için ihale yaptı. 

Yaklaşık maliyeti 835 bin 927 TL olan 8 adet ATM'li taksi durağının yapılması ihalesine 5 firma katıldı. 


İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:

Bayer Mühendislik: 628 bin 491 TL 

Göker Gözütok Mühendislik: 707 bin 543 TL 

Gökışığı İnşaat: 799 bin 931 TL

Başaran İnşaat: 845 bin TL 

Sinan İnşaat: 1 milyon 092 bin TL İhale, tekliflerin incelenmesinin ardından sonuçlanacak


Deniz Postası...