20 / 04 / 2024

Kağıthane'de yenilenen Kubilay Taksi Durağı açıldı!

Kağıthane'de yenilenen Kubilay Taksi Durağı açıldı!

Kağıthane Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, durağın açılış törenine katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçe sınırları içerisinde kalan taksi duraklarını yenilemeye devam ettiklerini belirtti...




Kağıthane'de, Çeliktepe Mahallesi'nde yürütülen meydan düzenlemesi kapsamında yenilenen Kubilay Taksi Durağı açıldı.


Kağıthane Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, durağın açılış törenine katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçe sınırları içerisinde kalan taksi duraklarını yenilemeye devam ettiklerini belirtti. 


Kılıç, "Kubilay Taksi Durağı meydanımızın köşesindeydi. Biz buraya yeni bir meydan düzenlemesi, yeni bir mahalle konağı yapacağımızı söyledik. Kendilerine geçici bir yer verdik. Zor şartlarda bizlere destek verdiler. Durak başkanımıza ve taksi durağı çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. 


Meydanda bir mahalle konağının da hizmete girdiğini ve bunların yanı sıra yollar, parklar, okullar, hastaneler yaptıklarını anlatan Kılıç, şunları kaydetti:


"Çeliktepe Mahallemize güzel çalışmalar yaptık. Meydanımızı, aile konağımızı, aile sağlık merkezimizi, çocuk parkımızı yaptık. İnönü Caddesi'nin sağ tarafından oto çıkmazına güzel bir yol açtık. Yol gerçekten hayattır. Yol bölgelerimize, mahallelerimize, ilçemize çok büyük değer kazandırıyor. Kağıthanemiz yapılan yatırımlarla 2013 yılında İstanbul'un en çok değer kazanan ilçelerinden biri oldu. 2014'te de yine İstanbul'un en çok değer kazanan ilçelerinden biri olarak devam ediyor."



AA


Geri Dön