28 / 03 / 2024

modüler ev nedir

modüler ev nedir

Koronavirüs salgını sonrasında ilgi odağı olan müstakil ev satışlarında artış yaşanmaya devam ediyor. Bu dönemde müstakil evler ve prefabrik ev satışları iki kat arttı. 

Pandemide modüler ev satışları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını döneminde doğayla iç içe yaşamak isteyen vatandaşlar modüler evlere yöneldi. Fiyatların da uygun olması bu evlerde satışları ikiye katlandı

Fabrikadan halka konut satışı başlıyor! 4 ayda apartman yapılabiliyor!

Son dönemlerdeki fahiş fiyat artışları ev sahibi olmayı her geçen gün zorlaştırırken, deprem kaygısı da tüketicileri farklı çözümlere yönlendirmek için düğmeye bastı. Bu çözümlerden bir tanesi de arsa üzerine yapılan modüler çelik yapılar...

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Aydın tarafından kuruldu.

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Çelik ev nedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler?

Son zamanlarda oldukça popüler olan çelik ev teriminin anlamı ve özellikleri merak ediliyor. Peki, Çelik ev vedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler? İşte detaylar...

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Betonarme konut fiyatlarının zamlanmasından sonra gündeme gelen çelik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

1+1 çelik ev 450 bin TL, 2+1, 490 bin TL! Çelik ev nedir, 155 metrekare evler ne kadar?

Depreme dayanaklığı ile bilinen çelik ev fiyatlar 450 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Peki, metrekarelerine göre çelik ev fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Coşkun tarafından kuruldu.

Bankalar resmen duyurdu! Bu son dakika rakamlarını gören inanamadı! Ev alacaklar şu an bakın! 

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan yükselişler ev sahibi olmayı zorlaştırdı. Konut almak isteyen vatandaşlar konut kredisine yöneliyor. Peki en düşük konut kredisi faizi veren bankalar hangileri? İşte Ziraat, Akbank, Garanti, Vakıfbank, QNB, İş Bankası tek tek resmen açıkladı.

Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır?

Prefabrik yapılara dair pek çok tanım yapılmaktadır. Ancak tam olarak nasıl yapıldıklarına dair bazı kuşkular bulunmaktadır. İşte Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır? sorularının yanıtı!

modüler ev nedir Haberi

modüler ev nedir

Uzmanlar müstakil ev alma tercihin betonarmeden prefabrik evlere yöneldiğini söylüyor. Haber3'te yer alan habere göre; bu eğilimdeki en büyük etken olarak da prefabrik ev sisteminin klasik ev modellerine göre çok kısa zamanda oturuma hazır hale gelmesi oluyor.  Uzun ömürlü kullanıma sahip bu yeni nesil evlerin fiyatları da oldukça uygun. Yapı güvenliği ve yalıtım üstünlükleri ile de klasik betonarme binalara göre ön plana çıkıyor. 

10 günde nasıl müstakil prefabrik ev alınır?

Gelişmiş yeni nesil teknolojilerle modern tesislerde inşa edilen prefabrik evler kısa sürede üretimi yapılarak kamyon veya tırla Türkiye’nin her bölgesine gönderilebiliyor. Kaynak kullanılmayan özel çelik civata somunlu sistemiyle kurulum uzmanları tarafından birkaç gün içerisinde montajlanarak teslim ediliyor. Yapı modelinin hızlı kurulumunu örnek vermek gerekirse 2+1 plana sahip 82 metrekare prefabrik ev...