28 / 03 / 2024

Mohamed Alı Jama

Mohamed Alı Jama

Midrar İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Alı Jama ve Abdırahman Alı Djama ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Fatih, Mesihpaşa Mahallesi, Mesihpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

Al Hamza İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Hamza İnşaat Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Hıcham Adı tarafından kuruldu.

Maf Engıneerıng Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Engıneerıng Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mohamed Alı Fadhlaouı tarafından kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Omha Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi  Anonim Şirketi kuruldu!

Omha Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi  Anonim Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Adam Alı Hamıd Mohamed Alı tarafından kuruldu.

Dwidari Group Gayrimenkul Alım Satımı Ve Müteahhitlik Hizmetleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dwidari Group Gayrimenkul Alım Satımı Ve Müteahhitlik Hizmetleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Najıb Dwıdarı tarafından kuruldu.

Al Kimma Gıda İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kimma Gıda İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed K.M. Mohammed, Zeyad Alakhwan ve Zaid A.F. Al Azzawi tarafından kuruldu.

Al Andalus Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Andalus Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ezzeddin S.B. Al Ekkari, Fahd Ezzeddin S. Al Ekkari ve Mohamed E.S. Elakkari ortaklığında kuruldu. 

Halys Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halys Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Ahmed Mohamed Al-Awlaqı tarafından kuruldu.

Aldalil Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldalil Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de M.Mohamed Alı Rohoma ve Yasin Koyuncu  ortaklığında kuruldu. 

Şark Gülü İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şark Gülü İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Alkhatıb, Noman  Alkhatıb, Sadek  Khatıb, Maher Zeaıter ve Mohamed Al Khatıb ortaklığında kuruldu. 

Al Kassaby Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kassaby Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ahmed ve Mohamed Elkasabı ortaklığında kuruldu.

Mohamed Alı Jama Haberi

Mohamed Alı Jama

Midrar İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Alı Jama ve Abdırahman Alı Djama ortaklığıyla 100  bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Fatih, Mesihpaşa Mahallesi, Mesihpaşa Caddesi'nde kuruldu. 


Midrar İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca faaliyet konusu yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı,alımı,satımı ,pazarlaması ve dış ticareti konularında faaliyette bulunmaktadır. 1-Plastik (PVC) hammaddeden oluşan kapı, pencere, panjur ve profilleri, kasaları, tüm sistemleri,elemanları, vinil dış cephe kaplaması, plastikten mutfak dolapları, pvc plaka,çit, korkuluk, pergole ve kameriye, dış ve iç kapı ile dış ve iç kapı sistemleri, ısı yalıtım levhaları, alt yapı, iç ve dış tesisat boru ve sistemleri, yatay ve dikey boru ve aksesuarları, kanalizasyon boruları, ek parçalan, plastikten vağmurlama ve sulama boruları,...