17 / 04 / 2024

Mohammed Ahmed

Mohammed Ahmed

Shawaid Al Me Amaar General Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayman Yousif T, Mohammed Ahmed, Osama Saifullah tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Bosphoruscon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphoruscon Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Ahmed tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Temmuz 2013 tarihinde Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi EGS Business'ta kuruldu

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Axıs Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Emlak Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aatef Baıg, Ahmed M.M.H., Fahd Mohammed H, Hussıen M.A.H.E. ve Mohammad Saqıb Aftab ortaklığında kuruldu.

Istanbul Key Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Istanbul Key Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli iel Ahmed Mohammed Baharetha ve Imad Jamal Ahmed ortaklığında kuruldu.

İrem Global Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrem Global Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmed Mohammed Alnahı, Mohammed Alı Ah Alı ve Ömer Koçak ortaklığında kuruldu.

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmed Mohammed Alıyu, Ali Metin Celayer ve Tamı-Tabhon Adu ortaklığında kuruldu.

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed K.Al-Jaberı ve Mohammed K.N. Al-Jabari taarfından kuruldu.

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed Baharetha Emad Musa I.H. Imad Jamal    Ahmed tarafından kuruldu.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Almasrı tarafından kuruldu.

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah ahmed F.A.Al-Meri, Badr Ahmed F. Abukassımalmerı ve Mohammed Ahmed F.Abukassımalmerı ortaklığında kuruldu.

Mohammed Ahmed Haberi

Mohammed Ahmed

Shawaid Al Me Amaar General Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayman Yousif T, Mohammed Ahmed, Osama Saifullah tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta kuruldu. 


Shawaid Al Me Amaar General Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-         Her türlü gayrimenkul imal ve inşası, ticareti, alımı-satımı, kiralanması, kiraya verilmesi ve bunlar üzerinde her türlü projeler oluşturulması ve işletmesini yapmak. 2-         Özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilere ait her türlü taşınmaz gayrimenkuller ve taşınmazları ile ilgili planlama etütleri, program etütleri ön fizibilite etütleri, kesin fizibilite etütleri raporlar ve uygulamaların takibi, konularında danışmanlık hizmetleri vermek. Danışmanlık isteyen hakiki ve hükmi şahısların bu isteklerini yerine getirmek amacı ile yurt içindeki...