25 / 04 / 2024

Mohmed Bassel Aladel

Mohmed Bassel Aladel

Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Ahmad Khaldun, Moh'D Muhannad Qarashuli, Mohmed Bassel Aladel, Omar Aladel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Abo Kaf Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abo Kaf Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Bassel Abokaf tarafından kuruldu.

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şirketi Soğanlık'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kadar Machaka, Bassel Abou Shakra ve Haitnam Abou Chakra ortaklığında kuruldu. 

Yayo Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayo Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaa Aldeen    Alaaraj ve Bassel M.G.  Abdoulghanı ortaklığında kuruldu. 

Albassel Emlak Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albassel Emlak Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Bassel Alaboud tarafından kuruldu.

Rafeef Gıda Gayrimenkul Mobilya Tekstil Medikal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafeef Gıda Gayrimenkul Mobilya Tekstil Medikal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta A. Mohmed Elmahdi Mandour tarafından kuruldu. 

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Al Attar, Abdulazız Arafeh, Bassel Arafa ve Raıd Arafeh ortaklığında kuruldu. 

White Horse İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Horse İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Saramıjo, Nabıl Jamous, Bassel Zınd Hadıd, Mohammad Saramıjou ve Wael Zend Alhadıd ortaklığında kuruldu.

Omalkora Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omalkora Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 220 bin TL sermaye bedeli ile Jaouma Alabdullah, Mohmed Zaher Ozeızı ve Alı Mıhammad Alı Salama ortaklığında kuruldu.

ASG Group İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASG Group İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, W.Ali Mohmed Aboshagoor tarafından 400 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Amco İnşaat Tekstil Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amco İnşaat Tekstil Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Easen Matook, Ahmad Maatouk, Mohamad Matook, Mohamad Bassel Maatouk tarafından 320 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Haddad Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haddad Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015 'te, 50 bin TL sermaye ile Beyoğlu Kocatepe Mahallesi 'nde, Bassel Haddad Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Ahmad Khaldun, Moh'D Muhannad Qarashuli, Mohmed Bassel Aladel, Omar Aladel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Mohmed Bassel Aladel Haberi

Mohmed Bassel Aladel

Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Ahmad Khaldun, Moh'D Muhannad Qarashuli, Mohmed Bassel Aladel, Omar Aladel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve gayrimenkul değerleme ve danışmanlığını her türlü gayrimenkul ekspertizliğini raporlama işlerini yapar yaptırır ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Future Land İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi adres: Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, Cafer Bey apartmanı, No:158, Kat:6...