19 / 04 / 2024

Molla İbrahim Koyu yıkım

Molla İbrahim Koyu yıkım

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı hakkında karar verildi!

Muğla'nın Milas İlçesi'nde yer alan Mazı Köyü'ndeki Molla İbrahim Koyu'nda kaçak olarak inşa edilen binanın 3 Haziran'da yıkılmasına karar verildi.

Vestel koyu Inox buzdolabı fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Vestel koyu Inox buzdolaplar, mutfakta şıklığın adresi oluyor. Peki Vestel koyu Inox buzdolabı fiyatları kaç lira? İşte Vestel koyu Inox buzdolabı 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Molla Team Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molla Team Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da İbrahim Molla tarafından kuruldu.

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Gökçeada Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu!

Yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu.

Akvaryum Koyu'nun imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu!

Akvaryum Koyu ile Çanak Limanı arasında yer alan 99 dönümlük bakir arazinin 7 dönümlük bölümünün imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu...

Eczacıbaşı'ndan Cennet Koyu'ndaki binalara ilişkin imar açıklaması!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvuru yaptığı ve barıştan faydalandığı açıklanmıştı. Eczacıbaşı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

Burgazada'daki Madam Martha Koyu'nun kiralama ihalesine tepki!

İstanbul'da Adalar ilçesinde Burgazada'da bulunan ve 1. Derece SİT alanı olan Madam Martha Koyu, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından “açık teklif usulü” ihaleyle kiralamaya sunulacak.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

Datça Alavara Koyu’ndaki yapılaşmanın önünü açan karara yargıdan dur!

Yargı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan, Datça’nın en güzel koylarından doğa harikası Alavara Koyu’nun doğal sit derecesinin azaltılması ve yapılaşmasını sağlayan kararı için iptal dedi.

Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binayla ilgili önerge verildi!

Cumhurbaşkanlığının Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Molla İbrahim Koyu yıkım Haberi

Molla İbrahim Koyu yıkım

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce yapı kontrol belgesi iptal edilmesinin ardından, Milas Belediyesi'nce mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak binanın yıkımı gerçekleşti.

Hürriyet'te yer alan habere göre; imara uygun olmadığı belirlenen yapılarla ilgili denetimlerini sıklaştıran Milas Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, planlı bir yapılaşma için çalışmalarına devam ediyor. Kaçak yapılaşmaya izin vermeyen ekipler, belirledikleri kaçak yapıları mühürleyerek, gerekli işlemleri başlatıyor. Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapı kayıt belgeleri iptal edilen birçok binanın yıkımını tamamlayan Milas Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü şimdi de uzun  zamandır gündemde bulunan Muğla'nın Milas ilçesi bulunan Mazı Mahallesi Molla İbrahim Koyu'nda yapılan beton yapı için yıkım işlemini tamamladı. Sabah erken saatlerde bölgeye gelen ekipler, iş makineleri ile kaçak yapıyı tamamen yıkımını gerçekleştirdi.

Kaçak ve imara...