23 / 04 / 2024

Moment Beştepe dükkanları

Moment Beştepe dükkanları

Ofislerin 70 metrekareden başladığı Moment Beştepe projesin de toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkan yer alıyor. Peki Ankara Moment Beştepe nerede?

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL teminatla 2 yıl kiraya verilen dükkanları kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL geçici teminatla 2 yıl kiraya verilecek dükkanları kaçırmayın! İhale 23 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

Moment Beştepe ödeme seçenekleri!

Moment Beştepe ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Moment Yapı tarafından hayata geçirilen projede uyku odasından spor salonuna kadar çalışanların verimliliği için her şey düşünüldü.

Moment Beştepe Ofis 2018'de teslim!

Uyku odasından spor salonuna kadar çalışanların verimliliğinin ön planda tutulduğu bir ofis projesi olarak hayata geçirilen Moment Beştepe Ofis projesi 2018'de teslim edilecek..

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle!

Moment Beştepe'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. İyi bir satış grafiği yakalayan projede ödeme kolaylıkları bulunuyor.

Ankaralılar Moment Beştepe'yi tercih etti!

Moment Beştepe Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, “Yaptığımız kampanya ve pazarlama faaliyetlerimiz sayesinde satış ofisimizi çok sayıda potansiyel müşterinin ziyaret etmesini sağladık” dedi.

Moment Beştepe Ofis'te iş hayatı keyfe dönüşüyor!

Moment Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, iş yerlerinde geçirilen zaman diliminin arttığını söyleyerek “Ofislerin artık çalışanların tüm ihtiyaçlarına cevap vermesi gerekiyor. Verimliliğin artması için, hem beden hem ruh sağlığını düşünen ofisler tercih edilmeli” dedi.

Moment Beştepe Ofis projesinden yılın son kampanyası!

Başkent'in ofis kavramını değitiren Moment Beştepe Ofis projesi, ofis sahibi olmak isteyenlere cazip imkanlarla yılın son kampanyasını sunuyor.

Moment Beştepe Ofis'de cazip faiz oranları!

Moment Beştepe Ofis Pazarlama Direktörü Tolga Ergin, ofis alacak olan yatırımcılara altın değerinde tavsiyelerde bulundu.

Moment Beştepe başkentte ofis kavramını değiştiriyor!

Türkiye’nin kalbi, Ankara’nın merkezi Beştepe'de inşa edilen Moment Beştepe Ofis Projesi, sosyal donatıları, nefes alan ofis yapısı ve uygun ödeme koşulları ile “ofis” kavramını değiştiriyor.

Moment Beştepe Ofis projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye’nin en tepesi Beştepe'de yükselen Moment Beştepe Ofis Projesi, sosyal donatıları, nefes alan ofis yapısı ve uygun ödeme koşulları ile “ofis” kavramını değiştiriyor.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bulunan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan katılım gösterdi.

Moment Beştepe Ofis projesi ofis anlayışını değiştiriyor!

Türkiye’nin en tepesi Beştepe’de yükselen Moment Beştepe Ofis projesi, içerisinde bulundurduğu sosyal donatıları ile ofis kavramını değiştiriyor.

Moment Beştepe dükkanları Haberi

Moment Beştepe dükkanları

2 blok şeklinde yükselen proje Moment Yapı imzası taşıyor. Proje toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkandan meydana geliyor.


Sosyal seçenekleri arasında projede yoga ve meditasyon alanı,  oplantı odaları, seminer odaları, cafeler, sistem arşiv odaları gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Ofis büyüklüklerinin 70 metrekareden başlayıp 198 metrekareye kadar yükseldiği projede fiyat listesi ve ödeme planı henüz netleşmedi.


Ankara Moment Beştepe nerede?

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe bölgesinde yükselecek olan proje Atatürk Orman Çiftliği'nin karşısında inşa edilecek. Proje 26 Kasım 2015 Perşembe günü basına tanıtılacak.


Telefon: 444 74 01 

www.momentyapi.com.tr

Tülay...