24 / 04 / 2024

Moment İstanbul ödemeleri

Moment İstanbul ödemeleri

Moment İstanbul bahar kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Moment İstanbul'da 60 Ay 0 faiz avantajı ile ödemeler yapılıyor.

Moment İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Moment İstanbul Rezidans ev fiyatları 395 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kartal'da yer alan Moment İstanbul Rezidans projesi Mart 2017 yılında teslim ediliyor...

Moment İstanbul Soğanlık fiyatları!

Daire alanlarının 74 metrekareden başladığı proje 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projede bloklar 44 kat şeklinde yükseliyor. Moment İstanbul Soğanlık fiyatları 359 bin TL'den başlıyor.

Moment İstanbul’da yüzde 25 kâr garantisi! Son gün 30 Kasım!

AC Yapı’nın teslimatını 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirmeyi hedeflediği, Kartal’da bulunan Moment İstanbul projesinde konut sahibi olanlara özel, %25 Kar Garantili kampanyası 30 Kasım’a kadar uzatıldı.

Moment İstanbul adres bilgileri!

Moment İstanbul adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanan Moment İstanbul projesi 731 adet konut ve 12 adet ticari birimden oluşuyor...

Moment İstanbul ulaşım

Moment İstanbul ulaşım bilgilerine göre projenin; Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dk, Adalet Sarayına 2 dk, ve Kartal Sahiline 5 dk mesafede yükseldiğini söylemek mümkün. Proje, 731 tane daire ve 12 tane ticari birimden oluşuyor...

Moment İstanbul ödeme planı

Dairelerin 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Moment İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 0,88 faiz oranıyla 60 ay, yüzde 0,91 faiz oranıyla 120 ay taksitlendirme yapılıyor...

Moment İstanbul'daki fırsatı görmeden yatırım yapmayın!

Kartal'da AC Yapı imzası ile hayata geçirilen Moment İstanbul projesinde peşinat ödemeleri 3 bin 990 TL'den başlıyor. 

Moment İstanbul'da yüzde 1 peşinatla! bin 595 TL taksitle!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı, üçüncü projesi Moment İstanbul’da benzersiz fırsatlar sunuyor.

Moment İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenlere fırsat!

AC Yapı, Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki benzersiz fırsat sunuyor. Dileyenler yüzde 25 prim garantisi fırsatından, dileyenler ise yüzde 1 peşinat ve 1.595 TL taksit fırsatından yararlanabiliyor.

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından yükselen projede daireler 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Piyalepaşa İstanbul ödemeleri içeriğinde 36 ay vadede yüzde 0,30 faiz uygulanıyor.

Moment İstanbul'da prim garantisi!

Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı, Kartal'da inşa edilen Moment İstanbul projesi için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor. 30 Kasım'a kadar geçerli...

AC Yapı Moment İstanbul'da teslimler 2017'nin ilk çeyreğinde!

AC Yapı, Moment İstanbul projesi için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenledi. Kartal'da inşa edilen projeden 30 Kasım'a kadar peşin konut alanlar yararlanacak.

Moment İstanbul yüzde 25 prim garantisi veriyor!

AC Yapı, Moment İstanbul için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor. Kartal'da inşa edilen Moment İstanbul, 30 Kasım'a kadar peşin alımlarda geçerli yüzde 25 prim getirisi, müşteriye özel ödeme planı ve peşinatsız 24 ay vade seçeneği sunuyor.

Moment İstanbul'da yüzde 25 prim garantisi!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı, Moment İstanbul projesi için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor

Moment İstanbul'da kar garantili kampanyada son gün 30 Kasım!

Ac Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olan Moment İstanbul'da kampanya 30 Kasım'a kadar sürüyor.

AC Yapı Moment İstanbul'da yüzde 25 prim garantisi!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı, Moment İstanbul projesi için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor.

AC Yapı'dan Moment İstanbul’da kampanya!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üreticileri arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı, Moment İstanbul projesi için yüzde 25 prim kampanyası düzenliyor.

Moment İstanbul'da yüzde 25 prim garantisi!

AC Yapı, Kartal’da yükselen Moment İstanbul projesinde yüzde 25 prim garantisi fırsatı sunuyor. İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek konut projelerinden biri olarak gösterilen Moment İstanbul’daki fırsat, 30 Kasım’a kadar geçerli olacak.

Moment İstanbul'da yüzde 25 kar garantisi kampanyası!

Moment İstanbul'da yüzde 25 kar garantisi kampanyası için son gün 30 Kasım olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 319 bin TL'den başlıyor.

Moment İstanbul ödemeleri Haberi

Moment İstanbul ödemeleri

AC Yapı imzasını taşıyan Moment İstanbul projesi 731 daire ile 12 dükkandan meydana geliyor. İstanbul Kartal'da inşa edilen Moment İstanbul'da 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar daireler yer alıyor. 


Moment İstanbul'da 60 Ay 0 faiz avantajı!

Moment İstanbul projesinde bahar kampanyası başladı.  Projedeki yeni kampanya "Kalan son dairelerde hemen taşın, 2019'da taksit taksit öde! Üstelik 60 Ay 0 faiz avantajı!" sloganıyla tanıtılıyor.

44 katlı 2 bloktan oluşan Moment İstanbul Pendik Deniz Otobüsü’ne 9,  Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15, Bağdat Caddesi’ne 15, Minibüs Caddesi’ne 3, Kartal Sahili’ne ise 5 dakika mesafede bulunuyor. 

10 bin 157 metrekare arsa alanı bulunan projede dinlenme alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, kapalı otopark ve sauna mevcut. 
 

Adres : Baltacı Mehmet Paşa...