27 / 04 / 2024

Moment İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenlere fırsat!

Moment İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenlere fırsat!

Firma: AC Yapı

Proje: Moment İstanbul

AC Yapı, Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki benzersiz fırsat sunuyor. Dileyenler yüzde 25 prim garantisi fırsatından, dileyenler ise yüzde 1 peşinat ve 1.595 TL taksit fırsatından yararlanabiliyor.



Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı, üçüncü projesi Moment İstanbul’da benzersiz fırsatlar sunuyor. Dileyenler 30 Kasım’a kadar peşin alımlarda geçerli yüzde 25 prim garantisi fırsatından, dileyenler ise  AC Yapı  finansman desteğiyle yüzde 1 peşinat ve 1.595 TL taksit fırsatından yararlanabiliyor.


Moment İstanbul dan ev sahibi olmak isteyenlere fırsat!


Moment İstanbul projesinin detayları için tıklayın


AC Yapı’nın önceki projelerinden Dore Life ile birlikte İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek konut projeleri arasında gösterilen  Moment İstanbul  Kartal’da yükseliyor. İki kuleden oluşan yapısı ile dikey mimarinin Anadolu Yakası’ndaki en çarpıcı örneklerinden biri olmaya aday proje, E-5 Karayolu’na doğrudan bağlantılı ve Soğanlık Metro İstasyonu’nun yanı başında bulunuyor.


Panoramik cam cephesiyle muhteşem bir İstanbul ve Adalar manzarası sunan Moment İstanbul, 2,95 metre tavan yüksekliği ile de ferah bir yaşam alanı sağlıyor. İstendiğinde cam kapı ile salondan ayrılabilen mutfak gibi ince düşünülmüş ayrıntılarla hayata geçirilen projede, tipleri 1+1’den 4+1’e kadar değişen, fiyatları 319 bin TL’den başlayan toplam 731 adet konut bulunuyor.


Web:  momentistanbul.com


Haber Zaman gazetesinde şöyle yer aldı:


Moment İstanbul'da 1.600 lira taksitle yeni ev!


AC Yapı, üçüncü projesi Moment İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenlere iki fırsat sunuyor.

Dileyenlere yüzde 25 prim garantisi ya da yüzde 1 peşinat ve bin 595 TL taksitle ev sunuluyor. Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı'nın Kartay'da inşa edilen projesi Moment İstanbul'da 731 konut bulunuyor. Projede, tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişen dairelerin fiyatları 319 bin TL'den başlıyor.


Zaman



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı, 3. projesi Moment İstanbul'da yeni ödeme planları hazırlandı. Kampanya 30 Kasım'a kadar devam edecek.


TAVAN YÜKSEKLİĞİ 2,95 

30 Kasım'a kadar sürecek kampanya kapsamında peşin alımlarda konut alıcısına yüzde 25 prim garantisi veriliyor. Şirket bünyesinde yüzde 1 peşinat, ara ödemeler ve 1.595 TL taksit imkanı da sunuluyor. Moment İstanbul'da evlerin adalar manzarasına hakim olduğu ve tavan yüksekliğinin 2,95 metreyi bulduğu söyleniyor. 731 konutlu sitede daire tipleri 1 +1 'den 4+1 'e çeşitlilik gösteriyor. ! Fiyatlar ise 319 bin liradan başlıyor. 

13 soruda Moment Beştepe projesi!

Bugün Gazetesi



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı, Kartal'daki üçüncü projesi Moment İstanbul'da kampanyaya başladı. İsteyenler 30 Kasım'a kadar peşin alımlarda geçerli yüzde 25 prim garantisi fırsatından, dileyenler ise AC Yapı finansman desteğiyle yüzde 1 peşinat ve bin 595 lira taksit fırsatından yararlanabiliyor. 100 milyon dolarlık  yatırımla hayata  geçirilen Moment İstanbul projesi 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşacak. Fiyatların 319 bin liradan başladığı projede l+l'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler yer alıyor. 


Sözcü


projeye sor



Geri Dön