29 / 03 / 2024

Mondi mobilyaları

Mondi mobilyaları

Mobilya sektöründe yenilenen yüzüyle başarılı bir grafik izleyen Mondi, kış bitmeden evinizi yenilemeniz için 3’lü fırsat sunuyor

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

Mondi Turkey Adana Batı fabrikasını kapatıyor

Mondi Turkey KAP'a yaptığı açıklamada rekabet gücü ve alt yapı yetersizlikleri değerlendirilen Adana Batı fabrikasını kapatma karara aldığını bildirdi.

Mondi Home yeni sezon yemek odası takımları ne kadar? İşte, Mondi Home1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Mondi yeni sezon yemek odası takımları mağazalarda yerini aldı. Birçok desen ve renkte satışa çıkan yemek odası takımları fiyatları da açıklandı. Yemek masası, sandalyeler, konsol ve konsol aynasından oluşan yemek odası takımlarında 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

6 bin 900 TL indirim fırsatını kaçırmayın! Tüm ürünlerde 24 ay taksit imkanı! Mondi Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sevilen mobilya markası Mondi Home’da şimdi indirim zamanı. Anında 6 bin 900 TL indirim kazanın. Mondi Home’da satışta olan bütün ürünlerde geçerli olan indirimi kaçırmayın. Ayrıca tüm ürünlerde 24 taksit imkanı var. İşte, Mondi Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mustafa Muslu tarafından kuruldu.

En ucuz mobilyalar burada! Vıvense’den bayram özel indirimi!

Vivense markası uygun fiyatlı mobilyaları tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Sık sık pek çok mobilyayı çok uygun fiyatlarla web sitesinde satışa sunuyor. Özellikle yeni ev kuranlar için ucuz fiyatlarıyla alışverişe cezbediyor.

Evlenecek Çiftler Dikkat! Mobilyalara yüzde 200 zam geldi! İşte İkea, Doğtaş ve Bellona... 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mart ayı enflasyonuna göre en çok artış gösteren gruptan birisi de ev eşyaları oldu! Düğün paketleri yüzde 200'den fazla zamlandı. Peki, Doğtaş'ta, Bellona'da, İkea'da, Vivense'de, Mondi Home'da ve Tepe Home'da mobilyalar ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Sur Zemin Sistemleri Kent Mobilyaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sur Zemin Sistemleri Kent Mobilyaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Oğuz tarafından kuruldu.

Mondi İzmit İnovasyon Merkezi açıldı!

Mondi'nin  İzmit İnovasyon Merkezi Mondi İzmit Fabrikası'nda açıldı. Türkiye tesislerindeki açılış töreni ve kutlamalara katılan Oluklu Mukawa Inovasyon Başkanı Jan Blankiewicz, “Yenilenen merkezin ekip ruhunu çok daha fazla artıracağına gerçekten inanıyorum'' dedi.

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabacak ve Zafer Kapan tarafından kuruldu.

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkuş tarafından kuruldu.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mondi mobilyaları Haberi

Mondi mobilyaları

Mobilya sektöründe yenilenen yüzüyle başarılı bir grafik izleyen Mondi, kış bitmeden evinizi yenilemeniz için 3’lü fırsat sunuyor. Mondi’nin yeni kampanyalarında yatak, koltuk, yatak örtüsü gibi pek çok ürünü çok uygun fiyatlarla bulmak mümkün.


Kalite ve mutlak müşteri memnuniyeti ilkesi ile mobilya sektöründe öne çıkan Mondi, 2013’e iddialı kampanyalarla merhaba diyor. Üçlü fırsat olarak sunulan kampanyalardan ilkinde; Mondi’den tek seferde 3.900 TL’lik alışveriş yapan herkese Mondi 150X200 Comfort Clean yatak ve Tango Leather baza 1.250 TL yerine 599 TL’den sunuluyor. 


Mondi’nin ikinci kampanyasında ise İnci serisi yatak, yemek odası ve koltuk takımı %18 KDV indirimiyle tüketiciye sunuluyor. Kışın yenilenmek isteyen müşterilere özel Mondi kampanyalarının sonuncusu ise koltuktan kanepeye, yataktan yatak örtüsüne birçok üründe %50’ye varan indirimin sunulduğu kampanya.


31 Mart 2013 tarihine kadar...