25 / 04 / 2024

mono mimarlık inşaat iş ilanları

mono mimarlık inşaat iş ilanları

Mono Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. bünyesinde görevlendirilmek üzere şantiye şefi arıyor...

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

Miya Dizayn Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miya Dizayn Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Teser tarafından kuruldu.

Mono Mimarlık'tan iki yeni proje geliyor!

Mono Mimarlık İnşaat, Bağdat Caddesi'nde inşa edeceği kentsel dönüşüm projelerine iki yeni proje daha ekledi.

Editds İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Editds İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Berçin Hekim ve Ceren Tan Soydemir ortaklığında Kağıthane’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mono Mimarlık İnşaat, KDV avantajını devam ettiriyor!

Gayrimenkul sektörünün canlandırılması amacıyla başlatılan geçici vergi indiriminin sonlandırılmasının ardından Mono Mimarlık İnşaat, artan KDV oranlarını fiyatlarına yansıtmama kararı aldı.

Mono Mimarlık Akpınar Sitesi’nde fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor!

Mono Mimarlık İnşaat’ın Küçükyalı’da inşa ettiği Akpınar Sitesi’nde 240 metrekarelik 3+2, 4+2 ve 5+2 dubleks daire tipleri bir milyon iki yüz bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

2a Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2a Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 300 in TL sermaye ile bugün A. Yakup Ateş imzasıyla kuruldu.

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 860 bin TL sermaye ile bugün Nuray Büyükelçin tarafından kuruldu.

Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Haliç Metro Geçiş Projesi, Mydonose Showland, Perili Köşk gibi birçok sembol projeye imza atan Mimar Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor.

HCN Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HCN Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe 'de Mehmet Haçin Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Yasa Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasa Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Şubat 2015 'te, 20 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Salim Yanmış Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ekşi Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015 'te, 10 bin TL sermaye ile Şişli'de, Hasan Ekşi tarafından kuruldu.

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de, Sinan Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

mono mimarlık inşaat iş ilanları Haberi

mono mimarlık inşaat iş ilanları


Mono Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ., Üniversitelerin Mimarlık (tercihen YTÜ, İTÜ) bölümlerinden mezun,MS Office ve Auto CAD programlarını iyi derecede kullanan,İyi derecede İngilizce bilen,erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış, en az 5 yıl şantiye deneyimi olan (Tercihen konut ve ince inşaat ağırlıklı, nitelikli inşaatlarda çalışmış olmak), teknik ofis kadrosunda görev yapmış, şantiyelerde gerekli tüm planlama evraklarını, bütçelerini ve hak edişlerini hazırlayarak, Proje Müdürüne ve Genel Müdüre sunabilecek, keşif, metraj ve kontrol alanlarında çalışmış, iş güvenliği normlarına ve çalışma prensiplerine sahip, tercihen konut ve üst yapı projelerinde görev almış, raporlama ve sözleşme yönetimi yapabilecek, takım çalışmasına yatkın, koordinasyon ve iletişim becerisi yüksek, sorunlara çözüm getirebilen, sorumluluk alabilen, özverili, şirketimizde kalıcı olmayı düşünerek, gayretli ve başarılı bir şekilde...