29 / 03 / 2024

Mono Steel Gotthard Base

Mono Steel Gotthard Base

Yurt dışında projeler hayata geçiren Mono Steel, Dünyanın en uzun tüneli olan Gotthard Base’de yer alacak...

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Irmak tarafından kuruldu.

Zorunlu Afet Sigortası artık eşya hasarlarını da ödeyecek!

Steel Sigorta ve Brokerlık CEO’su Abdullah Özcan, yaptığı açıklamada zorunlu afet sigortasının eşya hasarını da ödeyeceğini belirterek, sigortalıların ek olarak konut paket sigortası alma maliyetinden kurtulacağını dile getirdi.

Trend Steel Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trend Steel Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 100.00,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kılıç tarafından Kuruldu.

Devlet Destekli Alacak Sigortası’ndan 50 bin KOBİ yararlandı!

Steel Sigorta ve Brokerlık CEO’su Abdullah Özcan, bu yolla 14 milyar TL’lik bir ticaretin sigortalanmış olduğunu belirterek, “Bu ürün KOBİ’ler için bir hayat sigortası olarak görülebilir” dedi.

Steel Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Steel Yapı Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Polat tarafından kuruldu.

Kahveseverler dikkat! Fakir Kaave Steel Türk Kahve Makinesi'nde büyük indirim! 18 Mayıs 2023 fiyat listesi 

Fakir Kaave Steel Türk Kahve Makinesi, taşmayı önleyen Luminasense teknolojisine sahiptir. Bu sayede asla taşmayan, bol köpüklü ve lezzetli kahveler pişirmenizi sağlar. Peki, Fakir Kaave Steel Türk Kahve Makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bbugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öz tarafından kuruldu.

Steel Force Turkey Demir Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steel Force Turkey Demir Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Mohsın ve Shameer Mullapu ortaklığında kuruldu.

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon 415 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ozan Çelik tarafından kuruldu.

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Selcan Turan tarafından kuruldu.

Mmt Steel İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmt Steel İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sutlanbeyli'de Mehmet Uyanık tarafından kuruldu.

Steel Invest Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steel Invest Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Serdar Çelik tarafından kuruldu.

Stm Steel İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stm Steel İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Turan tarafından kuruldu.

Mono Steel Gotthard Base Haberi

Mono Steel Gotthard Base

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mono Steel, 21 sene önce kazı çalışmalarının başladığı ve geçen sene tamamlanan dünyanın en uzun tüneli olan Gotthard Base’ in çelik konstrüksiyon faaliyetlerinde yer alıyor.

57 kilometre uzunluğuyla dikkat çeken Gotthard Base Tüneli; çapraz geçişler, erişim tünelleri ve şaftlarla beraber toplamda 152 kilometre uzunluğuyla büyülüyor. İsviçre'nin Zürih şehrinden İtalya'nın Milano şehrine gidişi 2 saat 40 dakikalık rekor bir süreye indiren Gotthard Base Tüneli, Japonya’daki 54 kilometrelik Seikan Tüneli'nin uzunluğunu da geçti.

Yurt dışında projeler hayata geçiren Mono Steel’in de aralarında yer aldığı konsorsiyum tarafından inşaatına 1999 tarihinde başlanan Gotthard Base için toplamda 20 milyar Euro’ya yakın bir tutarlık harcama gerçekleştirildi. 21 sene devam eden inşaat çalışmalarında toplamda 300 kilometre uzunluğunda raylar döşendi. Uzunluğuyla dikkat çeken tünelde 2500'den fazla Türk ve yabancı işçi görev yaptı.

Mono Steel’in...