25 / 04 / 2024

monumento kartal teslimler

monumento kartal teslimler

Chapman Taylor ve Türk proje ortağı Movipar Mimarlık tarafından Adalar ve İzmit Körfezi’ne geniş açıdan bakan karma proje Monumento Kartal, prestijli toplantı alanları ve ferah atmosferi ile iş dünyasının Anadolu Yakası’ndaki yeni buluşma noktası olacak.

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı!

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal,  Gülpetek İnşaat tarafından İstanbul İli Kartal ilçesi Cengiz Tapel Caddesi'nde inşa edildi. Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı. İşte ayrıntılar...

Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan'da!

Royal Group imzasını taşıyan Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan ayında yapılacak. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede satışların yüzde 80'i tamamlandı. 

Kartal Manzara Adalar'da anahtar teslimler Mart 2018'de!

Manzara Adalar projesi kazı işlerine 4 Nisan 2015 tarihinde başladı. Toplam 1240 bağımsız bölümden oluşan Kartal Manzara Adalar'da anahtar teslimler Mart 2018'de yapılacak.

Kartal Royal Garden İstanbul'da teslimler 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası içinde Kartal'da hayata geçirilen Kartal Royal Garden İstanbul'da teslimler 24 ay sonra! İstanbul projesinde toplam 400 adet konut yer alıyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Kartal Royal Garden İstanbul'da teslimler 2017'de yapılacak!

Kartal Royal Garden İstanbul projesi Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. 2017 yılında teslimlerinin başlayacağı proje Royal Grup tarafından yükseliyor. Projede toplam 400 daire bulunuyor.

Royal Garden İstanbul Kartal'da teslimler 2017'de!

Royal Garden İstanbul Kartal projesinde inşaat çalışmaları Kasım ayında başlayacak. 24 ay sonra teslimlerin başlayacağı Royal Garden İstanbul Kartal projesi kapsamında toplam 400 daire yer alıyor.

Dap Yapı Kartal İstanbul Marina projesi!

Dap Yapı Kartal İstanbul Marina projesi fiyatları 305 bin 929 TL ile 5 milyon 239 bin TL arasında değişiyor. 1+0'dan 5+1'e kasar tüm daire tiplerine yer verilen projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

Allready Monumento Kartal'da şube açtı!

Gayrimenkul geliştirme, ofis dizaynı, mimari proje, inşaat ve iç dekorasyon hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren Allready, toplantı ve eğitim salonları ile hazır ofisleriyle şirketlerin her türlü ihtiyaca cevap vermeyi hedefliyor.

İstanbul Marina Kartal Dap Yapı!

İstanbul Marina Kartal Dap Yapı projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Çeşitli sosyal ve yaşam alanların yer aldığı projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.

Kartal İstanbul Marina Evleri!

Kartal İstanbul Marina Evleri 1.467 adet daireden meydana geliyor. 5 blok halinde yükselen projede teslimler 2016 yılı içinde gerçekleşecek. Projede daireler 305 bin 929 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

İstmarina Kartal telefon numarası!

İstmarina Kartal telefon numarası haberimizde yer alıyor. Dairelerin 305 bin 929 TL ile 5 milyon 239 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

Gökdeniz Kartal'da teslimler 2016 Şubat'ta!

İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinin toplam arsa alanı 35 bin metrekare olarak belirlendi. Gökdeniz Kartal'da teslimlerin 2016 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor.

Royal Garden İstanbul Kartal'da teslimler 2017'de!

Royal Garden İstanbul Kartal projesinde yer alan dairelerin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Royal Garden İstanbul Kartal projesinde inşaat çalışmalarına ise Kasım ayında başlanacak.

monumento kartal teslimler Haberi

monumento kartal teslimler


“Farkı Farkedenlere” mottosu ile yola çıkan ve kentsel dönüşüm projesi kavşağında Kartal’da yükselen karma proje Monumento Kartal; 90 adet ofis, 42 adet rezidans ve 4 adet ticari alandan meydana geliyor. Geniş ortak alanları, güçlü teknolojik altyapısı ve sunduğu sosyal ayrıcalıkları ile dikkat çeken proje, bünyesinde barındırdığı prestijli toplantı alanları sayesinde İstanbul’da ender rastlanan, motivasyon arttırıcı ve konforlu bir çalışma ortamı yaratıyor.


Yenilikçi, modern ve insan odaklı yaklaşımı ile bölgenin profesyonel imajına katkıda bulunmayı amaçlayan Monumento Kartal’ın yeni nesil teknolojik donanıma sahip toplantı alanları, iş dünyası için akıllı çözümler sunacak. Tamamen fiber optik altyapı kullanılarak tasarlanan projede; bağımsız alan sahipleri, teknolojinin tüm özgürlüklerinden kolaylıkla yararlanabilecekler. Resepsiyon, concierge, catering, vale parking, kurye ve transfer hizmetleri ise; Monumento Kartal’ın tüm ofis ve rezidanslarında...