29 / 03 / 2024

Monumento Kartal toplantı alanları ile profesyonel ortam sunuyor!

Monumento Kartal toplantı alanları ile profesyonel ortam sunuyor!

Chapman Taylor ve Türk proje ortağı Movipar Mimarlık tarafından Adalar ve İzmit Körfezi’ne geniş açıdan bakan karma proje Monumento Kartal, prestijli toplantı alanları ve ferah atmosferi ile iş dünyasının Anadolu Yakası’ndaki yeni buluşma noktası olacak.




“Farkı Farkedenlere” mottosu ile yola çıkan ve kentsel dönüşüm projesi kavşağında Kartal’da yükselen karma proje Monumento Kartal; 90 adet ofis, 42 adet rezidans ve 4 adet ticari alandan meydana geliyor. Geniş ortak alanları, güçlü teknolojik altyapısı ve sunduğu sosyal ayrıcalıkları ile dikkat çeken proje, bünyesinde barındırdığı prestijli toplantı alanları sayesinde İstanbul’da ender rastlanan, motivasyon arttırıcı ve konforlu bir çalışma ortamı yaratıyor.


Yenilikçi, modern ve insan odaklı yaklaşımı ile bölgenin profesyonel imajına katkıda bulunmayı amaçlayan Monumento Kartal’ın yeni nesil teknolojik donanıma sahip toplantı alanları, iş dünyası için akıllı çözümler sunacak. Tamamen fiber optik altyapı kullanılarak tasarlanan projede; bağımsız alan sahipleri, teknolojinin tüm özgürlüklerinden kolaylıkla yararlanabilecekler. Resepsiyon, concierge, catering, vale parking, kurye ve transfer hizmetleri ise; Monumento Kartal’ın tüm ofis ve rezidanslarında olduğu gibi toplantı alanlarında da sunulacak ayrıcalıklardan yalnızca birkaçını oluşturuyor.


2013 yılı sonu itibariyle teslim edilmesi planlanan Monumento Kartal, dünyanın en büyük adalet sarayı ünvanına sahip İstanbul Anadolu Adalet Sarayı, TEM, E5, sahil yolu, metro ve Pendik Marina’ya son derece yakın özel konumu ile toplantı alanlarından yararlanmak isteyenlere ulaşım kolaylığı sağlayacak.



0216 306 01 44

www.monumento.com.tr


Geri Dön