26 / 04 / 2024

monumento kartal toplantı organizasyon

monumento kartal toplantı organizasyon

Chapman Taylor ve Türk proje ortağı Movipar Mimarlık tarafından Adalar ve İzmit Körfezi’ne geniş açıdan bakan karma proje Monumento Kartal, prestijli toplantı alanları ve ferah atmosferi ile iş dünyasının Anadolu Yakası’ndaki yeni buluşma noktası olacak.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Kartal Esentepe'de imar planı bilgilendirmesi yapıldı!

Kartal Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nin imar planıyla ilgili üzerine çalışılan güncelleme planlarıyla ilgili mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Türker Proje'nin Kartal'daki arazisinin imar süreci mecliste görüşüldü!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin Kartal'daki arazisinin imar planı süreci bugünkü İBB Meclis toplantısında görüşüldü.

Kartal'da dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaş deprem tehlikesinden kurtarıldı!

Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Firuze Sitesi sakinleriyle, Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’nda bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaşın deprem tehlikesinden kurtarıldığını söyledi...

Altınok Öz'den yerinde dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan ‘ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’na katılarak merak edilen soruları cevapladı.

Altınok Öz, Kordonboyu'nda dönüşüm toplantısına katıldı!

Kartal Belediye Başkanı Öz, Kartal'daki Kordonboyu Mahallesi ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı. 

DKY Ada basın toplantısı 29 Eylül'de!

DKY İnşaat’ın Kartal’da hayata geçireceği ‘DKY ADA’ projesinin lansman toplantısı, 29 Eylül 2017 Cuma günü yapılacak.

Propa Vista Kartal'da kullandığınız kadar ödeyin!

Propa Vista Kartal'da ‘Misafir Evi’, ‘Mutfak Atölyesi’, ‘Donanımlı Ofis’ ve ‘Toplantı Odaları'nı dilediğinizde kullanın kullandığınız kadar ödeyin..

Kartal Stadı geliyor!

Kartal Belediye Başkanı Öz'ün göreve geldiğinde başlattığı muhtarlar toplantılarının Eylül 2016 oturumunda yine mahallelerin sorunları ve ülke gündemi değerlendirildi.

Kartal Belediyesi faaliyet raporu kabul edildi!

Kartal Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu, Kartal Belediye Meclisi’nde yapılan oylamayla kabul edildi. Toplantıda, Kartal Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu 1 ret oyuna karşılık 21 oy ile kabul edildi.

MAYA Holding, Anatolium Marmara basın toplantısı 19 Nisan'da!

MAYA Holding, İstanbul’un Kartal bölgesinde hayata geçirmeye hazırlandığı Anatolium Marmara projesinin tanıtımı amacıyla, 19 Nisan Salı sabahı Swissotel The Bosphorus’ta bir basın toplantısı düzenleyecek.

Tarihi Kentler Birliği 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Bursa'da 2000 yılında kurulan ve 15. yılını kutlayan Tarihi Kentler Birliği (TKB), 2016 yılı ilk bölge toplantısını İstanbul Sarıyer'de yaptı. Maslak Steigenberger Hotel’de gerçekleşen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı...

Kartal Seven Blokları Sitesi dönüşümünde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm konusunda halkı bilinçlendirmek, vatandaşların tereddütlerini gidermek, çözüm üretmek ve sorularını yanıtlamak üzere 2009'dan bu yana gerçekleştirdiği site toplantılarına devam ediyor.

monumento kartal toplantı organizasyon Haberi

monumento kartal toplantı organizasyon


“Farkı Farkedenlere” mottosu ile yola çıkan ve kentsel dönüşüm projesi kavşağında Kartal’da yükselen karma proje Monumento Kartal; 90 adet ofis, 42 adet rezidans ve 4 adet ticari alandan meydana geliyor. Geniş ortak alanları, güçlü teknolojik altyapısı ve sunduğu sosyal ayrıcalıkları ile dikkat çeken proje, bünyesinde barındırdığı prestijli toplantı alanları sayesinde İstanbul’da ender rastlanan, motivasyon arttırıcı ve konforlu bir çalışma ortamı yaratıyor.


Yenilikçi, modern ve insan odaklı yaklaşımı ile bölgenin profesyonel imajına katkıda bulunmayı amaçlayan Monumento Kartal’ın yeni nesil teknolojik donanıma sahip toplantı alanları, iş dünyası için akıllı çözümler sunacak. Tamamen fiber optik altyapı kullanılarak tasarlanan projede; bağımsız alan sahipleri, teknolojinin tüm özgürlüklerinden kolaylıkla yararlanabilecekler. Resepsiyon, concierge, catering, vale parking, kurye ve transfer hizmetleri ise; Monumento Kartal’ın tüm ofis ve rezidanslarında...