25 / 04 / 2024

Moon Turizm adres

Moon Turizm adres

Moon Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aydın tarafından kuruldu. 

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Ergenç, Emin Sadıklar ve Kerem Çelik ortaklığında kuruldu.

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdul Saboor Rahımı tarafından kuruldu.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Moon Light Travel Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Light Travel Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Öner, Bülent Sarıçiçek ve Fayhaa Z.Hasan Albayatı ortaklığında kuruldu. 

Moon Blue Turizm Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Blue Turızm Gayrımenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadı Abdullah Almutlaq tarafından kuruldu. 

Moon Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Moon Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aydın tarafından kuruldu. 

Half Moon Emlak Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Half Moon Emlak Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün M. Abdulazız H. Alabdulkarım tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Mersin turizm altyapısını geliştiriyor!

MERSİN Doğu Akdeniz çanağında Türk turizmi için yeni adres olmaya hazırlanıyor. Bir taraftan turizm alt yapısı için yatırımcılarını bekleyen Mersin, diğer taraftan da turizmde söz sahibi olmaya çalışıyor.

Joy Moon Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joy Moon Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Eyüp Karadolap Mahallesi 'nde, Deniz Elashval Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Adres Yalıkavak nerede?

M2 Turizm İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Yalıkavak nerede sorusuna yanıt olarak Muğla-Bodrum deniliyor. 50 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Adres Yalıkavak satış ofisi

Villaların satış sürecine devam edilen Adres Yalıkavak satış ofisi telefon numarası şöyle: +90 252 386 45 43. Ödemelerde banka kredisi kullanılan proje, M2 Turizm İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Moon Turizm adres Haberi

Moon Turizm adres

Moon Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aydın tarafından kuruldu. 


Moon Turizm Limited Şirketi konusu:
Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, apart otel, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, büfe, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya...