28 / 03 / 2024

Moon Turizm nerede

Moon Turizm nerede

Moon Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aydın tarafından kuruldu. 

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Ergenç, Emin Sadıklar ve Kerem Çelik ortaklığında kuruldu.

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdul Saboor Rahımı tarafından kuruldu.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Moon Light Travel Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Light Travel Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Öner, Bülent Sarıçiçek ve Fayhaa Z.Hasan Albayatı ortaklığında kuruldu. 

Moon Blue Turizm Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Blue Turızm Gayrımenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadı Abdullah Almutlaq tarafından kuruldu. 

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Moon Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Moon Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aydın tarafından kuruldu. 

Half Moon Emlak Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Half Moon Emlak Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün M. Abdulazız H. Alabdulkarım tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Helis Moon Evleri nerede?

İnşaat alanı 98 bin metrekare olarak belirlenen Helis Moon Konutları 19 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Peki Helis Moon Evleri nerede?

Helis Moon nerede?

Helis Moon Konutları 98 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 2 blok şeklinde tasarlanan projede daireler deniz manzarasına sahip. Peki Helis Moon nerede?

Helis Yapı Helis Moon nerede?

80 milyon dolar yatırım bedeline sahip Helis Moon Evleri 2 blok halinde hayata geçirilecek. Proje dairelerin yanı sıra ticari birimler de yer alacak. Peki Helis Yapı Helis Moon nerede?

Helis Moon Residence nerede?

Arsa alanı 19 bin metrekare olarak belirtilen Helis Moon Konutları 2 blok halinde hayata geçirilecek. Projede konut ve ticari birimler yer alacak. Peki Helis Moon Residence nerede?

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

Moon Turizm nerede Haberi

Moon Turizm nerede

Moon Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aydın tarafından kuruldu. 


Moon Turizm Limited Şirketi konusu:
Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, apart otel, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, büfe, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya...